2 Şubat 2013 Cumartesi

Leon – Sevginin Gücü Filmi Hakkında Detaylı Bilgi ve Özet





Leon – Sevginin Gücü Filmi Hakkında Detaylı Bilgi ve Özet :
Film 1994 yılında başarılı yönetmen ve senarist Luc Besson tarafından yazılmış ve çekilmiştir. Zeki biri olması gereken bu adam hem yazmış hem çekmiş hemde yapımcılığını üstlenmiş. Bu sebepten kendisini gerçekten kutluyoruz.
Orjinal adı Leén the Professional olan film Sevginin gücü full hd izle ve Sevginin gücü türkçe dublaj izle mek için sitemizde yayınlanan tek part şeklinde full hd kalitesinde izleyebilirsiniz.
Filmi özetlersek eğer ; Leon çok profesyonel bir tetikçidir. Mafyaya hizmet eden son derece tehlikeli ve başarılı arkasında iz bırakmayan bir tetikçidir. Leon un komşusu olan Matilda henüz 12 yaşındadir ve aile hayatı pekde iyi gitmemektedir. Babası uyuşturucu satışı nedeni ile mafya ile bozuşur ve mafya evi basarak tüm aileyi katleder bu sırada matilda dışarda olduğundan kıl payı kurtulur ve hayatta kalmayı başarır. Leon ‘un evinde saklnanan 12 yaşındaki Matilda Leon geldiğinde önce evden kovulur sonra asi genç kız olarak Leon ile tatlı sert atışmaya başlar ve film tamda burada başlar.
Gerçekten adı gibi sevginin gücü olan bu film bir katilin acımadan düşünmeden adam öldürebilen bir insanın aslında içinde ve kendinde nasıl da duygusal olabileceğini ve sevginin nelere ka dir olabileceğini gösteriyor. Leon filmi izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder