5 Ağustos 2013 Pazartesi

Celal ile ceren filmini tek parça izle

celal ile ceren en güzel ve en beğenerek seyretmiş olduğum celal ile ceren full hd seyretme filmini sizlere sunmaktan gurur ve mutluluk duyarım. Çünkü ben izledim ve beğendim blogumda paylaşmak istedim.
İzlemelisiniz bence

Film bilgileri. Vizyon Tarihi: 18 Ocak 2013 Yapımı : 2013 - Türkiye Tür : Komedi , Romantik Süre: 114 Dak. Yönetmen : Togan Gökbakar Oyuncular : Şahan Gökbakar , Ezgi Mola , Gökçen Gökçebağ , Dilşah Demir , Tracy Daziz Senaryo : Şahan Gökbakar Yapımcı : Şahan Gökbakar

Yönetici yorumu; Şahan Gökbakar, üstüste üç Recep İvedik filmiyle elde ettiği başarıların ardından bu kez bir aşk ve ayrılık öyküsü üzerinden biraz daha metne ve zekaya dayalı bir komediyle geliyor dedik. Meraklandık. Recep İvedik filmlerini küçümsediğimizden değil. Beğenen olur, beğenmeyen olur. Sonuçta halk bu filmlere gülmekte, milyonlar salonlara akın etmektedir. Ayrıca o serinin özellikle ilk filminin orijinal bir halk kahramanı yaratma gayretini de yabana atmamak gerekir. Çok eleştirilen "ilkel sinema dili ve prodüksiyon nitelikleri" bile filmin daha geniş kitlelere ulaşmasında etken olmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder