17 Ağustos 2013 Cumartesi

Shailene Woodley Saçını Bağışlayacak

Senden Bana Kalan (The Descendants) ve The Spectacular Now filmlerinden tanınan genç yıldız Shailene Woodley, kansere karşı saçlarını bağışlayacak. The Fault in Our Stars isimli, kanser olan bir kızı canlandırdığı filmde başrolü oynuyor Woodley. Woodley, Saçlarını Kaybeden Çocuklar isimli hayır cemiyetine saçlarını bağışlayacak. Bu grup, kanser yüzünden saçlarını kaybeden çocuklara saç buluyor. The Fault in Our Stars'ın orjinal kitabının yazarı John Green, bu bağışın Woddley'nin fikri olduğunu açıkladı.

Büyükler 2 filmi yakında sizlerle

Başrolünde Adam Sandler'ın olduğu komedi Büyükler 2 (Grown Ups 2) 23 Ağustos'ta vizyona girecek. Yönetmenliğini Dennis Dugan'ın yaptığı filmde Sandler'a Chris Rock ve Kevin James eşlik ediyor. 2010'da izlediğimiz ilk filmden gelen filmde arkadaşlar uzun süre sonra buluşuyor. Ölen basketbol koçlarının cenazesinde bir araya gelen eski arkadaşları çocuklarının okulunun son gününde bir macera bekliyor. Filmin önemli isimlerinden biri de Salma Hayek.

Çok yakında Sev Beni filmi geliyor

Geçtiğimiz günlerde dünya prömiyerini Montreal World Film Festivali'nde yapacağı açıklanan, Maryna Er Gorbach ve Mehmet Bahadır Er'in beraber imza attığı ikinci sinema filmi olan Sev Beni'nin Türkiye için vizyon tarihi de belli oldu. Başrollerini Viktoria Spesivtzeva ve Ushan Çakır’ın paylaştığı film ülkemizde 11 Ekim 2013 tarihinde seyircisiyle buluşacak. Bir gezi için Ukrayna'ya giden Cemal'in burada tanıştığı Sasha'yla ile yakınlaşmasını ve ardından başından geçenleri, dramatik bir aşk öyküsüyle anlattığı filmin kadrosunda ayrıca Güven Kıraç, Yavuz Bingöl, Berlin Film Festivali ödüllü Sergey Puskipalis ve sürpriz performansıyla Murat Şeker de yer alıyor. Hayatlarında başka insanlar olan Cemal ve Sasha, hayatlarına yeni bir başlangıç yapma cesaretini bulabilecekler midir?

5 Ağustos 2013 Pazartesi

Celal ile ceren filmini tek parça izle

celal ile ceren en güzel ve en beğenerek seyretmiş olduğum celal ile ceren full hd seyretme filmini sizlere sunmaktan gurur ve mutluluk duyarım. Çünkü ben izledim ve beğendim blogumda paylaşmak istedim.
İzlemelisiniz bence

Film bilgileri. Vizyon Tarihi: 18 Ocak 2013 Yapımı : 2013 - Türkiye Tür : Komedi , Romantik Süre: 114 Dak. Yönetmen : Togan Gökbakar Oyuncular : Şahan Gökbakar , Ezgi Mola , Gökçen Gökçebağ , Dilşah Demir , Tracy Daziz Senaryo : Şahan Gökbakar Yapımcı : Şahan Gökbakar

Yönetici yorumu; Şahan Gökbakar, üstüste üç Recep İvedik filmiyle elde ettiği başarıların ardından bu kez bir aşk ve ayrılık öyküsü üzerinden biraz daha metne ve zekaya dayalı bir komediyle geliyor dedik. Meraklandık. Recep İvedik filmlerini küçümsediğimizden değil. Beğenen olur, beğenmeyen olur. Sonuçta halk bu filmlere gülmekte, milyonlar salonlara akın etmektedir. Ayrıca o serinin özellikle ilk filminin orijinal bir halk kahramanı yaratma gayretini de yabana atmamak gerekir. Çok eleştirilen "ilkel sinema dili ve prodüksiyon nitelikleri" bile filmin daha geniş kitlelere ulaşmasında etken olmuştur.

4 Ağustos 2013 Pazar

Celal ile ceren - Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola filmini seyretmenizi öneriyoruz.


celal ile ceren filmini sizlere tanıtmak bizim görevimizdir. Celal ile ceren seyretmek isteyenler için bu bir ön bilgi kaynağıdır. full hd olarak seyretme imkanı bulabilirsiniz. Unutmayın ben sadece beğendiğim filmeleri tavsiye ederim

Vizyon Tarihi: 18 Ocak 2013
Yapımı : 2013 - Türkiye Tür : Komedi , Romantik
Süre: 114 Dak.
Yönetmen : Togan Gökbakar
Oyuncular : Şahan Gökbakar , Ezgi Mola , Gökçen Gökçebağ , Dilşah Demir , Tracy Daziz Senaryo : Şahan Gökbakar Yapımcı : Şahan Gökbakar


Hafif konu özeti; Togan ve Şahan Gökbakar kardeşler, Recep İvedik serisinden sonra yeni bir komedi ile karşımızda olacaklar. Başrollerde Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola'yı izleyeceğimiz film, ilişkiler hakkında eğlenceli noktalara değiniyor olacak.

kaynak; http://www.onlinefilmizlerim.com/celal-ile-ceren-izle-full-hd-tek-parca-yerli-komedi-filmleri-2013.html