31 Ocak 2013 Perşembe

Romantik Komedi Filmi Hakkında Önemli Açıklamalar;




Romantik Komedi Filmi Hakkında Önemli Açıklamalar;
Romantik Komedi Filmi yönetmen koltuğunda Erol özlev tarafından üstlenmiştir. romantik komedi 2 filmi full izleFilmin başrol oyuncuları  Engin Altan Düzyatan ,  Sinem Kobal ,  Sedef Avcı ,  Gürgen Öz, Cemal Hünal  gibi ünlü oyunculardan oluşan bir kadroya sahiptir. engin altan düzyatan filmleri izle Esra evlilik hazırlıklarına hız verirken, Didem grupta henüz evlenmemiş tek kız olarak kaldığını fark eder. Panikleyen Didem, sevgilisi Cem’i bir punduna getirip evlenmeye ikna etmeye çalışır. Fakat Didem’in bu hallerinden habersiz Cem yeni bir filmin hazırlıklarına başlar ve başrolü paylaştığı Gözde adında bir kadınla tanışır; tamamen işine konsantre olur. Her şey üst üste gelince Didem kıskançlık krizine girer ve Cem’e çaktırmadan onu izlemeye alır ve ekibin erkeklerinin Antalya’da bekarlığa veda partisi yaptıklarını öğrenir. Erkeklerin peşine düşen kızlar, otele dansöz kılığında girmenin yollarını ararlar.
sinem kobal filmleri izle 2010 tarihli Romantik Komedi adlı filmin devamı niteliğinde olan yapım Cemal Hünal, Sedef Avcı, Sinem Kobal, Burcu Kara, Gürgen Öz ve Engin Altan Düzyatan’dan oluşan çekirdek oyuncu kadrosunu devam filminde de aynen koruyor.Bekarlığa Ved konseptinde çekilen filmin yönetmenliğini ise ilk uzun metrajlı sinema işine imza atan Erol Özlevi üstleniyor.Film 2013 yapımı türk filmidir.Romantik komedi 1 herkez tarafından beğenilmiştir.Bu serinin de beğenileceğini umut ediyoruz ve herkeze iyi seyirler diler

30 Ocak 2013 Çarşamba

akıl oyunları filmi hakkında önemli bilgiler




John Forbes Nash Jr., genç yaşında geliştirdiği kuramlarla matematik dünyasının bir numaralı ismi haline gelir. Fakat kısa süre içerisinde bencilliği ve kendine olan aşırı güveni sonucunda oluşan kişisel problemleri ile baş edemez duruma düşer. Dahilik ile delilik arasındaki ince çizgide, delilik tarafına doğru sürüklenir.

29 Ocak 2013 Salı

21 filmi izle full


21 izle, 21 blackjack filmini izle, 21 türkçe dublaj izle olarak sinema severler için eklendi.
M.I.T'de okuyan Ben Campbell, okul taksidini ödeyebilmek için paraya ihtiyaç duyar ve bunun yolunu da kumarda bulur. Altı arkadaşı ile birlikte kart sayma işinde uzmanlaşan Ben, Vegas yolunu tutar. Bu altı öğrenci için herşey güzel başlayacaktır, ancak bir sonraki adımları onlar için oldukça tehlikelidir.

kader ajanları full izle


kader ajanları izle, kader ajanları full izle, kader ajanları türkçe dublaj izleme seçenekleri ile eklenmiş olan bir filmdir. kader ajanları tek parça full hd kalitede sitemizden hemen seyredebilirsiniz.
Politikacı ve balerin arasındaki aşk hikayesinde gizemli olaylar gerçekleştir. İkisinin bir araya gelmesini istemeyen gizemli güçler onları ayrımak için herşeyi yapacaklardır. Acaba başarılı olabilecekler midir?

28 Ocak 2013 Pazartesi

G:D:O karakedi Film 2013 hakkında bilgiler




İstanbul'un eski semtlerinden olan Balat'ta yaşayan ve kendi yağlarıyla kavrulan üç kardeş, taksicilikle hayatını kazanan Gürkan, pilavcılık yapan Orhan ve iflah olmaz biçimde aşık olan Duran... Herkes gibi yaşam mücadelelerini sürdürürken, sıradan dertlerini de çözmeye çalışan bu üç kardeşin hayatı bir gün başlarına gelen bir kazanın yol açtığı, cinayet, mafya, kız kaçırma üç geniyle allak bullak olur.
Bolca yanlışlıklar komedyası ve aksiyon dolu sahnelerin olacağı filmin senaryosu Şafak Sezer'e ait. Yönetmen koltuğunda ise Maskeli Beşler serisi ile tanınan Murat Aslan oturuyor.
Başrolde Şafak Sezer'i seyredeceğimiz filmin kadrosunda Volkan Başaran, Serkan Şengül, Demet Bölükbaşı, Erdem Akakçe, Şener Kökkaya gibi isimler de yer alıyor

27 Ocak 2013 Pazar

Cem Yılmaz'ın Yeni Film Herkezi Gülmekten Öldürüyor.





Cem yılmaz 2013 filmi izleyenler tarafından çok beğenildiği bir gerçektir.Film izleyenler yerlerinde duramadı ve gülmekten öldüler.CM101MXXI full hd izle Gerçekten Cem yılmaz üst derecede bir stand-up  adamı lduğunu bir kez daha meydana çıkardı.Cem yılmaz  stand-up şovlarıyla ünlü komedyen 2013 yılına bomba gibi bir giriş yaptı.Hem gösterisinden aldığı bilet paraları ile cebini doldurdu.cem yılmaz fundamentals izle Sinemada hasilatlarıyla servetine servet kattı herkeze iyi seyirler diler filmcandır.
Filmde emeği geçen herkeze tesekkur etmeyi bir borç biliyorum. yılmaz 2013 izle
Cem yılmaz canlı performansının yanı sırada filmlerinde yeni çıkardığı 3,1,13  FUNDAMENTALS FİLM'INDE herkezi gülmekten ağlattı.Ellerine sağlık cem yılmaz .

yüzüklerin efendisi iki kule hakkında bilgiler

                 

Yüzük Kardeşliği adındaki ilk film, Tolkien fanatikleri ve hikayeyle yeni tanışanlar tarafından çok beğenilmiş ve yönetmeni Peter Jackson’ı roman hayranlarının gözünde zirveye taşımıştı.
İkinci film ise ilkinin kaldığı yerden devam ediyor. Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin bu bölümünde, Yüzük Kardeşliği üyelerinin her birinin, kardeşlik bozulduktan sonra başlarına gelenler anlatılıyor. Kahramanlarımız, gruplar halinde Orta Dünya’nın en tehlikeli yerlerinde maceralar yaşayacaklar, yeni kavimler ve çoktan unutulmuş medeniyetlerle tanışacaklar.
Frodo ve Sam, yanlarında zorunlu işbirliği yapacakları eski bir dost(!) olduğu halde Tek Yüzük’ü düşmanın tam kalbine götürmeye çalışırken, diğer hobbitler Urukhai’nin elinden kurtulabilecek mi? Karanlık tarafa geçmiş olan Saruman’ın yaptıkları yanına mı kalacak? Gandalf olmadan kahramanlarımızın başarılı olma şansı ne? Büyük karanlığın gelişi ve Yüzük Savaşı’na dek olanların anlatılacağı İki Kule, kuşkusuz üçlemenin en heyecanlı bölümlerinden birini oluşturuyor.J.R.R. Tolkien’in 3 kitaplık ölümsüz eserinden uyarlanarak bir yılı aşkın süren çekimler sonucu hepsi bir arada çekilen 3 filmden ikincisi olan İki Kule, 2002 Aralık ayında vizyona girmek üzere montajlanıyor ve son rötuşları yapılıyor.

26 Ocak 2013 Cumartesi

temizlik firmaları

bayrampaşa temizlik şirketleri Şirinevler temizlik şirketleri Beşiktaş temizlik şirketleribayrampaşa temizlik şirketleri Şirinevler temizlik şirketleri Beşiktaş temizlik şirketleri bayrampaşa temizlik şirketleri
Şirinevler temizlik şirketleri
Beşiktaş temizlik şirketleri Pak temizlik firması 7/24 Bütün Ekipmanları ve En Kaliteli 1. sınıf malzemeleriyle siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir.Pak temizliğin hizmet verdiği bölgelerden bazıları Levent temizlik şirketleri bahçeşehir temizlik şirketleri beşiktaş temizlik şirketleri bevent temizlik şirketleri güngören temizlik şirketleri şirinevler temizlik şirketleri alibeköy temizlik şirketleri arnavutköy temizlik şirketleri bayrampaşa temizlik şirketleri şişli temizlik şirketleri maslak temizlik şirketleri Avcılar temizlik şirketleri Ve tüm istanbul içi tüm semtlere hizmet vermektedir. Malzemeler konusunda hiçbir şeye karışmanıza gerek kalmadan ve verilen fiyatın dışında ekstra hiçbir ücret talep edilmeden tamamen kullanıma hazır bir şekilde eviniz teslim edilmektedir.

HüKÜMET KADIN FİLM HAKKINDA BİLGİLER

HüKÜMET KADIN FİLM HAKKINDA BİLGİLER Midyat'ta yaşayan, 8 çocuk annesi Xate okuma yazması olmayan bir kadındır. Fakat çevresindekilerden tek farkı kocasının Midyat Belediye Başkanı olmasıdır. Bir gün, hiç beklenmedik biçimde kendisini Midyat'ın Belediye Başkanı olarak bulur! Ev kadını olarak ne kadar işinde iyiyse, çocuklarına rağmen Başkanlığı da o kadar iyi götürmeye niyetlidir. Kısa zamanda 'Hökümet' gibi kadın olduğunu kanıtlayan Xate, her türlü problemi de kendi kadınca yöntemleriyle çözmenin yolunu bulur.Artık sadece Midyat halkı için değil, ülkedeki diğer insanlar için bile hayat eskisi gibi olmayacaktır. Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'ın yazıp yönettiği komedi filmi Güneydoğu'da yaşayan ve görev yapan ilk kadın belediye başkanının, sekiz çocuklu Xate'nin hikayesini beyazperdeye aktarıyor. Çekimleri Mardin'in Midyat ilçesinde gerçekleştirilen filmin başrollerinde Demet Akbağ, Ercan Kesal ve Bülent Çolak bulunuyor...

25 Ocak 2013 Cuma

Fatso izle

Fatso Türkçe Dublaj izle, Fatso Türkçe Dublaj full  izle, Fatso izle, Fatso filmi full izle, Fatso tek parça izle filmini sitemizden seyredebilirsiniz. Kaliteli bir yapım olmasa bile bence idare eder. Şişmanlık, gençlik ve ilişkiler üzerine dram-komedi türünde bir film gibi olmuş. Cinsel objelerle süslenmiş. İzlenip listeden silinecek bir yapım diyelim. İyi seyirler.

Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu Türkçe Dublaj izle

Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu Türkçe Dublaj izle, Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu full izle, Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu tek parça izle, Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu hd izle, Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu online izle filmini sitemizden takip edebilirsiniz. Hızlı ve Öfkeli 5’te Vin Diesel ve Paul Walker, hız üstüne kurulu, patlamaya hazır serinin tüm filmlerinden tekrar bir araya gelen yıldızlar kadrosunda başı çekiyor. Bu macerada eski polis Brian O’Conner (Paul Walker), kanunların karşı tarafındaki eski suçlu Dom Toretto (Vin Diesel) ile ortaklık yapıyor. Dwayne Johnson, en son büyük yarış için geri dönen sevilen isimler, Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon ve Don Omar’a katılıyor.Brian ve Mia Toretto (Brewster), Dom’u özgürlüğüne kavuşturduktan sonra, yetkilileri atlatmak için sınırları geçtiler. Şimdi Rio de Janeiro’nun bir köşesinde ortaya çıkıyorlar. Özgürlüklerini kazanmak için son bir işe asılmak zorundalar. Alışılmadık müttefikler, en iyi yarışçılardan oluşan seçkin ekiplerini bir araya getirirken, onların ölmesini isteyen ahlaksız iş adamından kurtulmanın tek yolunun, onunla karşılaşmak olduğunu biliyorlar. Ama onların peşine düşen sadece bu iş adamı değil.İnatçı federal ajan Luke Hobbs (Johnson) asla hedefini kaçırmıyor. Dom ve Brian’ın izini sürmekle görevlendirilince, onları yakalamak için ekibiyle birlikte kapsamlı bir operasyon başlatıyor. Şimdi Hobbs, başka biri elini çabuk tutup onları yakalamadan önce, avını köşeye sıkıştırmak için içgüdülerine güvenmek zorunda. Hızlı ve Öfkeli 5 izle ve Yarış filmleri izle

Banka İşi izle türkçe dublaj

Banka İşi izle, Banka İşi türkçe dublaj izle, Banka İşi full izle, Banka İşi  hd izle, Banka İşi tek part izle, Banka İşi direk izle filmini hemen sitemizden seyredebilirsiniz. Filmde, 35 seneden daha fazla bir süre önce Londra’da meydana gelen olağandışı gerçek bir olaydan, cesur ve çözülememiş bir soygundan esinlenilmiştir. Yönetmenliğini Roger Donaldson’ın yaptığı, başrollerde Jason Statham ve Saffron Burrows’un yer aldığı bu heyecan dolu gerilim filmi, entrika, skandal ve tehlikenin içiçe geçtiği bir bileşim olup, yapımcıları tarafından “cinayet, seks ve yolsuzluğun inanılmaz söylenmemiş hikayesi” diye tanımlanmaktadır.

Hızlı ve Öfkeli Tokyo Drift izle

Hızlı ve Öfkeli Tokyo Drift izle, Hızlı ve Öfkeli Tokyo Drift türkçe dublaj izle, Hızlı ve Öfkeli Tokyo Drift full izle, Hızlı ve Öfkeli Tokyo Drift hd izle, Hızlı ve Öfkeli Tokyo Drift filmini izle, Hızlı ve Öfkeli Tokyo Drift hd filmi sitemizden seyredebilirsiniz. Adrenalin yüklü "The Fast and the Furious" "Hızlı ve Öfkeli" serisinin üçüncü bölümü "The Fast and the Furious: Tokyo Drift" te en yeni ve en hızlı arabalar, dünyanın en tehlikeli yarış pistinde kafa kafaya yarışa tutuşuyorlar. Filmede, mutsuz bir ev ortamında ve yapaylığın hüküm sürdüğü çevrede kendisini yabancı gibi hissederek yaşayan genç Sean Boswell (Lucas Black) için sokak yarışlarına katılmak, yaşadığı hayatın mutsuzluklarından bir nebze olsun kaçış gibidir. Ancak sokak yarışlarına duyduğu büyük ilgi onu yerel yetkililerin gözünde sevimsiz bir genç yapmıştır. Katıldığı yarışlarda kazalar birbirini izleyince oğlunun hapse gireceğinden endişe eden annesi onu Japonya'nın başkenti Tokyo'da yaşayan sert mizaçlı asker babasının yanına göndermek zorunda kalır. Artık Tokyo'da yaşamaya başlayan Sean, hiç bilmediği yabancı geleneklerin içinde bu kez resmen "yabancı" olmuştur. Tokyo Drift izle

Taşıyıcı 3 Türkçe Dublaj izle

Taşıyıcı 3 türkçe dublaj izle, Taşıyıcı 3 izle, Taşıyıcı izle, Taşıyıcı 3 full hd izle, Taşıyıcı 3 tek parça izle Frank, Marsilya’daki Ukrayna Çevre Koruma Ajansı Başkanı Leonid’in kaçırılan kızı Valentina’yı Karadeniz kıyısındaki Odessa’ya götürmekle yükümlüdür. Frank, yolculuk sırasında bir yandan bu işi alması için baskı yapan insanlarla uğraşırken bir yandan da Vasilev tarafından gönderilen ajanlarla başa çıkmak zorundadır. Yolculuk sırasında Frank ile Valentina birbirlerine aşık olurlar.

Eyvah Eyvah 1 izle

Eyvah Eyvah izle, Eyvah Eyvah 1 izle, Eyvah Eyvah 1 full izle, Eyvah Eyvah hd izle, Eyvah Eyvah full hd film izle, Eyvah Eyvah tek parça izle filmini sitemizden seyredebilirsiniz. Hüseyin, Trakya’nın bir köyünde ninesi ve dedesiyle büyüyen bir delikanlıdır. İki büyük aşkı klarnet çalmak ve Müjgan ile hayatı mutlu devam ederken, hiç beklemediği bir olay onu köyünden ayırır. İstanbul’a gelen Hüseyin’e önce klarneti, sonra da şarkıcı Firuzan destek olacaktır. İstanbul’un gece klüplerinde fırtına gibi esen Firuzan’ın hayatı rengarenk ve bir o kadar da karışıktır. Hüseyin’le tanışınca hayatına hem kahkaha hem macera dahil olacaktır.

İri Kıyım Goon izle

İri Kıyım Goon izle, İri Kıyım izle, İri Kıyım türkçe dublaj izle, Goon izle, Goon türkçe dublaj izle filmini sitemizden takip edebilirsiniz. Komedi spor kategorisindeki film hem eğlenceli hemde buz hokeyi sporuyla ilgili ilginç mesajlar içeriyor.Mesela Maç sırasında olan dövüşler seyirci için bir malzeme. Gerçekten de bu spor da böyle bir kısıtlama var mı yok mu bu filmden sonra merak ettim ve cevabı buldum.Sadece birleşik devletlerde bu konuda bir sınırlama yok.Bunu eğlence amaçlı yapıyorlar. Mesela film bittikten sonra Gerçek bir maçtan görüntüler var.Adamlar deli gibi dövüşüyorlar.

Offender - suçlu izle

Offender izle, Offender türkçe dublaj izle, Offender full hd izle, Offender tek parça izle, Offender filmi türkçe izle, Suçlu türkçe dublaj izle filmini sitemizden seyredebilirsiniz. İngiltere adaleti en kötü şöhretli genç suçlulara enstitüde görev vermektedir.

Recep İvedik 1 full izle

Recep İvedik 1 izle, Recep İvedik full izle, Recep İvedik hd izle, Recep İvedik full hd film izle filmini sitemizden seyredebilirsiniz.
Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder. Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder. İş adamının ısrarlarına rağmen Recep İvedik ne para almayı kabul eder ne de otelde kalmayı... Fakat tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeder. Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek... Recep İvedik’in asıl keyifli tatil macerası bundan sonra başlayacaktır.

yenilmezler film hakkına bilgiler

Demir Adam, Hulk, Thor, Kaptan Amerika, Hawkeye ve Black Widow. Beklenmedik bir düşman su yüzüne çıkıp dünyanın güvenliğini tehdit etmeye başlıyor. S.H.I.E.L.D. adıyla bilinen uluslararası barışı koruma teşkilâtının yöneticisi olan Nick Fury, dünyayı böylesi bir felâketten kurtarmak için bir takıma ihtiyacı olduğunu anlıyor. Takıma adam seçmek için dünyanın dört bir yanını gezmeye başlıyor…

24 Ocak 2013 Perşembe

Pİ'NIN YAŞAMI HAkkında bilgiler

Pİ'NIN YAŞAMI Hindistan’dan Kanada’ya giden bir yük gemisi, içindeki hemen hemen tüm canlılarla birlikte trajik şekilde batar. Bir can kurtaran filikası, uçsuz bucaksız vahşi Pasifik Okyanusu'nun ortasında yapayalnız kalır. Sandalın hayatta kalmayı başarabilen mürettebatı ise bir sırtlan, kırık bacaklı bir zebra, bir orangutan, Richard Parker adında üç yüz kiloluk bir Bengal kaplanı ve Pi adlı 16 yaşında Hintli bir çocuktan oluşmaktadır. Pi'nin hayvanat bahçesi işleten ve hayvanlarıyla göç yoluna koyulan ailesi, batan gemide yaşamını kaybetmiştir. Pi, kurtuluş yok gibi görünen bu okyanusta zayıf bir sandalda yanındaki hayvanlarla birlikte hayatta kalma savaşı verir ve keskin zekası ve zooloji bilgisiyle besin zincirine kurban gitmez. Ama şimdi Bengal Kaplanı ile teknede baş başa kalmıştır. Dev kaplana yem olmamak için hayvanla anlaşmanın ve yakınlaşmanın yollarını bulur. Sıra dışı yolculuk sona ermeden büyülü bir adaya varacaktır... Oscarlı sinemacı Ang Lee'nin yönetmenliğinde sıra dışı bir öykü sunan filmin kadrosu ise oldukça renkli. Daha önce oyunculuk deneyimi bulunmayan Suraj Sharma'nın Pi'yi canlandırdığı yapımda, ayrıca Tobey Maguire, Irrfan Khan, Adil Hussain rol alıyo

23 Ocak 2013 Çarşamba

Kanlı Elmas Film Hakkında Bilgiler

Kanlı Elmas Film Hakkında Bilgiler 1990’larda Sierra Leone’de gelişmekte olan kaos ve iç savaşın fon oluşturduğu “Blood Diamond/Kanlı Elmas” Güney Afrikalı paralı asker Danny Archer (Leonardo DiCaprio) ile Mendeli balıkçı Solomon Vandy’nin (Djimon Hounsou) hikayesi. Her iki adam da Afrikalıdır, ama geçmişleri ve şartları olabildiğince farklıdır. Ne var ki, hayatlarını değiştirebilecek pembe bir elması bulmak için çıktıkları serüvende yazgıları kesişir.

22 Ocak 2013 Salı

Fantastik Dörtlü Film hakkında bilgiler

Fantastik Dörtlü Film hakkında bilgiler Fantastic Four üyeleri genellikle uzaydan ya da başka boyuttan gelen tehlikeler gibi büyük çaptaki tehditlere karşı dünyamızı savunurlar. Onları süper bir kahraman haline getiren ise deneysel bir uzay araştırması sırasında kozmik ışınlara maruz kalmalarıdır.Grubun kurucusu Reed Richards vücudunu değişik şekilllere sokabilir hale gelmiştir ve Mr. Fantastic adını alır. Kız arkadaşı, Sue Storm, görünmez olabilmektedir. Erkek kardeşi Johnny Storm ateşi kontrol edebilmektedir ve Human Torch adını alır. Pilot Ben Grimm ise süper güçlü bir taştan bir adama dönüşmüştür. Süper güçlerini bir araya getiren grup birlikte Doktor Doom'un kötülüklerine karşı koymaya çalışmaktadırlar.

21 Ocak 2013 Pazartesi

Başlangıç Film hakkında Önemli açıklamalar

Başlangıç Film hakkında Önemli açıklamalar Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır. Ancak, aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği herşeye malolmuştur. Cobb’a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş; tabi eğer imkansız “başlangıç”ı tamamlayabilirse. Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır. Ama ne dikkatle yapılan planlamalar, ne de uzmanlıkları, onları, her hareketlerini önceden tahmin ettiği anlaşılan tehlikeli düşmanlarına karşı hazırlıklı kılabilir. Bu, gelişini sadece Cobb’un görebildiği bir düşmandır.

19 Ocak 2013 Cumartesi

Gözetleme Kulesi hakkında bilgiler

Gözetleme Kulesi hakkında bilgiler Nihat ıssız bir ormanın tepesinde bir yangın gözetleme kulesine bekçi olarak sığınmıştır. Seher ise Tosya'da otoyol kenarında küçük bir otogara kendisini zor atmıştır. Başkalarından kaçarken birbirlerine denk gelen bu iki insan suçluluk duygularına karşı, kendi kendilerine verdikleri savaşı birlikte sürdürmek zorunda kalırlar. Pelin Esmer'in kaleminden ve yine kendi yönetmenliğinde beyazperdeye aktarılan filmin baş rollerini Olgun Şimşek ve Nilay Erdönmez paylaşıyor. Kastamonu'nun Tosya ilçesinde çekilen filmin ortak yapımcıları arasında Arizona Films ve Bredok Filmproduction da yer alıyor. Film iki belgeselden sonra 11'e 10 kala'ya imza atan Esmer'in ikinci uzun metrajlı işi.

18 Ocak 2013 Cuma

Pi'nin Yaşama 2012 Film Hakkında Bilgiler

Pi'nin Yaşama 2012 Film Hakkında Bilgiler Yann Martel'in en çok satan, aynı adlı romanından uyarlanan film, bir hayvan bakıcısı ve genç oğlunu merkezine alan sihirli bir macera öyküsü. Pi'nin Yaşamı; inanç, umut ve hayatta kalma mücadelesini işleyen bir masal kıvamında. İzleyiciye farklı bir deneyim yaratacak olan “Pİ’NİN YAŞAMI”, bizleri genç bir çocuğun inanılmaz macerasına sürüklüyor – heyecan verici, spiritüel, keyifli, tüyler ürpertici, espirili ve aynı zamanda trajik bir hikaye. Pi Patel’in Hindistan’daki egzotik bir hayvanat bahçesinden Pasifik’e uzanan yolculuğunda yaşadığı gemi kazası sonucu bir sandalda bir sırtlan, kırık bacaklı bir zebra, bir orangutan ve üç yüz kiloluk bir Bengal kaplanı ile hayatta kalan tek insan olarak yaşadığı akıl almaz hikayesini sunuyor. Pi, uçsuz bucaksız okyanusta bir sandalda başbaşa kalan bu enteresan dörtlünün arasında hayatta kalma savaşı verirken, zekası sonucu besin zincirine kurban gitmemeyi başarır ve sonunda Kaplan Richar Parker ile başbaşa kalır. Pi hayatta kalmak için bu devasa kaplana büyük bir anlayışla yanaşmak zorundadır ve inanılmaz masalları böylece devam eder.

17 Ocak 2013 Perşembe

Açlığa doymak 2012 Film Hakkında Bilgiler

Açlığa doymak 2012 Film Hakkında Bilgiler Film, birbirlerinden farklı dünyalarda yaşayan üç insanın sıradan hayatlarının, ölümü dileyecek kadar büyük bir azaba dönüşmesini anlatıyor. Açlığa Doymak, “Ruhsal bir azap bedensel bir acıyla yenilebilir mi? İnsan en temel ihtiyacı olan yeme içme arzusunu bir amaç uğruna kesebilir mi” sorusuna cevap arıyor. Sena başarılı bir tıp fakültesi öğrencisiyken abisinin ani ölümüyle sarsılır ve katıldığı bombalı eylem sonrasında ölüm orucuna başlar... Burcu ise deneyimlediği aşk acısı sonrasında benliğini keşfetmenin ve kendini yeniden yaratmanın peşindedir... Öte yandan çalıştığı gazeteden atılan Eyüp, karısını ve çocuklarını, kısacası hayatını bombalı bir eylemde kaybeden, hayatta hiçbir amacı kalmayan bir adama dönüşür. Birbirlerinden ayrı dünyalarda yaşayıp giden bu üç insanı ortak noktada buluşturan tek nokta ise sıradan yaşamlarının büyük bir işkenceye dönüşmesi olur.

16 Ocak 2013 Çarşamba

Elveda Katya Film Hakkında Önemli Bilgiler

Elveda Katya Film Hakkında Önemli Bilgiler Yetimhanede büyüyen Katya, babasının Yunus isimli Trabzonlu bir denizci olduğunu öğrenir ve onunla tanışmak için Trabzon’a gider. Babasını bulmakta zorlanmaz, ancak hiç de hoş karşılanmaz. Yunus Kaptan, şehirde itibarı olan, muhafazakâr bir aile babasıdır. Nadya’nın yıllar önce kendisinden hamile kaldığını ise bilmemektedir.

15 Ocak 2013 Salı

Medyum Film Hakkında Bilgiler

Medyum Film Hakkında Bilgiler Film emekli doktor Margaret Matheson (Sigourney Weaver ) ve onun genç asistanı Tom Buckley (Cillian Murphy)’in psişik olayların kandırmaca üzerine kurulu olduklarını kanıtlama çalışmalarına odaklanıyor. Efsanevi medyum Simon Silver (Robert De Niro ) kaybolduktan 30 sene sonra geri dönmüş ve bilim dünyasının en büyük araştırma konusu olmuştur. Açıklanamaz her yeni gizli olayın ardından popülaritesi daha da artan Silver artık Tom için bir takıntı haline gelmiştir.

14 Ocak 2013 Pazartesi

85, oscar adayları belli oldu

85. oscar adayları bellı oldu 85. Oscar ödüllerinin adayları belli oldu. Sinema dünyasının en prestijli ödülleri 24 Şubat gecesi sahiplerini bulacak. Ödül için yarışacak filmler arasında 12 dalda aday gösterilen, ünlü yönetmen Steven Spielberg'in filmi 'Lincoln' dikkat çekiyor. Yönetmenliğini Ang Lee'nin yaptığı 'Pi'nin Yaşamı / Life of Pi' 11 dalda adaylıkla öne çıkan filmler arasında. Aktristler arasında “En İyi Kadın Oyuncu” dalında aday gösterilen iki isim Oscar tarihine geçti. “Beasts of the Southern Wild” adlı filmin 9 yaşındaki oyuncusu Quvenzhané Wallis “En Genç Aday” olarak tarihe geçerken “Amour” filminin başrolündeki 84 yaşındaki Emmanuelle Riva ise “En Yaşlı Aday” oldu. Oscar Ödül Töreni canlı olarak NTV ve CNBC-e'den “Oscar Gecesi” özel programı şeklinde yayınlanacak. 24 Şubat'ta düzenlenecek olan 84. Oscar törenini 'Family Guy'ın yaratıcısı Seth MacFarlane sunacak.

12 Ocak 2013 Cumartesi

Dağ Film (2012) Hakkında Önemli Bilgiler

Dağ Film (2012) Hakkında Önemli Bilgiler Bir askeri birlikten gönderilen dört kişilik ekip sıradan bir iletişim anteninin tamir görevi sırasında hiç beklenmedik bir şekilde pusuya düşer. Hayatta kalan uzun dönem er ve kısa dönem çavuş iki genç asker ilk kez aralarındaki didişmeyi bir kenara bırakıp esas düşmana karşı beraber mücadele edeceklerdir. İki tüfek, dört şarjör ve arızalı bir telsiz dışında sahip oldukları tek şey hayatta kalma içgüdüleri ve güçlü iradeleridir. Dağ, iki genç askerin kardeşlik ve cesaret kavramlarını keşfettiği bir kahramanlık öyküsünü ele alıyor.

11 Ocak 2013 Cuma

KANUNSUZLAR YENİ FİLİM 2013 HAKKINDA ÖENEMLİ BİLGİLER

KANUNSUZLAR YENİ FİLİM 2013 HAKKINDA ÖENEMLİ BİLGİLER Kaçakçılıkla nam salmış Bondurant kardeşlerin gerçek hikayesinin anlatıldığı film, Büyük Depresyon döneminde Virginia eyaletinde yasa dışı yollarla zengin olan alkol üreticilerini ve kaçakçılarını odağına alıyor. Bondurant ailesine mensup 3 kardeşin birbirine olan sadakati, kaçakçılıkla kazandıkları iyi paradan kendilerine pay isteyen devlet görevlileri karşısında da sınanıyor. Yönetmenliğini en son The Road filmine imza atan John Hillcoat'un üstlendiği film Tom Hardy, Guy Pearce, Gary Oldman, Shia LaBeouf, Jessica Chastain ve Mia Wasikowska gibi yıldızlardan oluşan bir kadroya sahip. Yapım 2012 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışmıştı. Avrupa'nın çeşitli festivallerini gezen filmin yurtdışı eleştirmen notu da bir hayli yüksek. Kanunsuzlar filminin oyuncuları: Gary Oldman, Guy Pearce, Shia LaBeouf, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Ron Clinton Smith, Steve Warren, Alex Van, Bruce McKinnon Kanunsuzlar filminin yönetmeni: John Hillcoat

Cesur izle - Animasyon


Brave izle, Brave 2012 izle, Brave türkçe dublaj izle, cesur izle, Brave filmini full izle, Brave tek parça izle, Brave 720p izle, Brave vizyon film izle

Çok yetenekli bir okçu olan Merida, Kral Fergus (Billy Connolly’nin sesiyle) ve Kraliçe Elinor’un (Emma Thompson’ın sesiyle) aceleci kızlarıdır. Kendi hayat yolunu kendi çizmeye kararlı olan Merinda, ülkenin şamatacı lordlarına ait olan asırlık bir geleneğe karşı çıkar: Heybetli Lord MacGuffin (Kevin McKidd’in sesiyle), huysuz Lord Macintosh (Craig Ferguson’un sesiyle) ve aksi Lord Dingwall (Robbie Coltrane’in sesiyle). Merida’nın hareketleri farkında olmadan krallık içerisinde kaos ve öfke yaratır. Garip Bilge Kadın’a (Julie Walters’ın sesiyle) başvurduğunda ise uğursuz bir dilek onu beklemektedir. Merinda peşindeki tehlikeli güçleri keşfederken çok geç olmadan o korkunç laneti bozmaya çalışır ve gerçek cesaretin ne olduğunu anlar.Cesur’ (Brave) unutulmaz karakterleri ve her yaştan izleyicinin keyif aldığı Pixar imzasıyla bir cesur yüreğin macerasını anlatıyor
Cesur izle ve Animasyon Filmleri izle

Moskova’nın Şifresi Temel hd izle


Moskova’nın Şifresi Temel izle, Moskova’nın Şifresi Temel hd izle, Moskova’nın Şifresi Temel filmi izle, Moskova’nın Şifresi Temel full izle, Moskova’nın Şifresi Temel direk izle, Moskova’nın Şifresi Temel  tek parça izle

Temel filminin başrollerini ilk filmde olduğu gibi Alper Kul ve Aslıhan Güner paylaşıyor. Kadroda Salih Kalyon, Ruhi Sarı ve Çetin Altay ikiliye destek olan isimler arasında yer alıyor. Çekimlerinin ilk etabı Rusya’da yapılan film Moskova’dan Trabzon’a uzanan ve bolca güldürü vaad eden bir yanlışlıklar komedyası.

Teksas Ölüm Tarlası filmi izle


Teksas Ölüm Tarlası izle, Teksas Ölüm Tarlası full izle, Teksas Ölüm Tarlası hd izle, Teksas Ölüm Tarlası direk izle, Teksas Ölüm Tarlası filmini full izle, Teksas Ölüm Tarlası türkçe dublaj izle,Teksas Ölüm Tarlası 720p izle, Teksas Ölüm Tarlası tek part izle

Amerikalıların TV filmlerini bizim ülkede sinemaya sokuyorlar,neylersin.Daha Türkiye'ye gelmeden izlemeye çalışmıştım(!) filmi.Nasıl diye soracak olursanız,neredeyse tüm filmler Türkiye'ye çok uzun bir zaman sonra geliyor.Mesela "I spit in your grave(Mezarına Tüküreceğim)" 2010 yapımı bir film;ancak 2012'de gösterime girdi bizde.Neyse,erkenden izlemek isteyen olursa yardımcı oluruz ;)
The Texas Killing Fields izle ve Gerilim filmleri izle

Paranormal Activity full izle


Paranormal Activity izle, Paranormal Activity full hd izle, Paranormal Activity direk izle, Paranormal Activity türkçe dublaj izle, Paranormal Activity filmi full izle, Paranormal Activity online film izle, Paranormal Activity tek parça izle, Paranormal Activity 720p izle

Genç bir çift evlerinde garip bir gücün varlığından şüphelenmeye başlıyor ve evlerini kamera sistemiyle donatıyor. İşte paranormal activity bu kameralara yansıyan görüntülerden oluşuyor sadece.
Korku Filmleri izle

Bourne´un Mirası full hd izle


Bourne´un Mirası izle, Bourne´un Mirası hd izle, Bourne´un Mirası türkçe dublaj izle, Bourne´un Mirası filmini izle, Bourne´un Mirası tek parça izle, Bourne´un Mirası  direk izle, Bourne´un Mirası online izle

Bourne film serisinin arkasındaki anlatım mimarı Tony Gilroy, tüm dünyada neredeyse 1 milyar dolar hasılata ulaşmış son derece popüler casusluk serisinin bir sonraki bölümünde bu defa yönetmen koltuğuna oturuyor: Bourne’un Mirası
The Bourne Legacy

İyi Olan Kazansın filmi izle


İyi Olan Kazansın İzle, İyi Olan Kazansın filmi izle, İyi Olan Kazansın hd izle, İyi Olan Kazansın full izle, İyi Olan Kazansın türkçe dublaj izle, İyi Olan Kazansın hemen izle, İyi Olan Kazansın vizyon film izle, İyi Olan Kazansın online izle
İki CIA operatörü birbirlerine karşı bir savaşı sürdürürler, ta ki aynı kadına aşık olana kadar.
This Means War izle

Çifte Soygun izle

Çifte Soygun izle, Çifte Soygun türkçe dublaj izle, Çifte Soygun filmi izle, Çifte Soygun  full hd izle, Çifte Soygun direk izle, Çifte Soygun  720p izle, Çifte Soygun bluray izle, Çifte Soygun hemen izle

Tripp Kennedy(Patrick Dempsey) kapanma saatine yakın bir bankaya girer ve birden ortalık karışır.İki farklı çete aynı anda bankayı soymaya çalışmaktadır!Bir tarafta profesyonel banka hırsızları,öbür tarafta ise beceriksiz iki kafadar...Banka çalışanlarıyla müştereleri rehin alan iki çete bir yandan kavga ederken bir yandan da bankayı soymaya çalışmaktadır.Tripp, kısa sürede ters giden bir şeyler olduğunu anlar.Bu karşılaşma basit bir tesadüften ibaret değildir.

Ben Robot izle


Ben Robot izle, Ben Robot hd izle, Ben Robot türkçe dublaj izle, Ben Robot filmini izle, Ben Robot direk izle, Ben Robot 720p izle, Ben Robot online izle, Ben Robot tek part izle

Üç Robot Yasası:Kural 1 - Bir robot asla bir insana zarar vermez ya da bir insanın zarar görmesine izin vermez.Kural 2 - Bir robot insanlara mutlaka ve her koşulda itaat etmelidir.Kural 3 - Bir robot birinci ve ikinci kurala karşı gelmemek kaydı ile varlığını muhafaza etmekten sorumludur.2035 yılına gelindiğinde robotlar artık gündelik yaşamın ayrılmaz bir parçası haline gelmişlerdir. İnsanların robotlara olan güveni tamdır. Bir kişi hariç. Hafif paranoyak bir dedektif olan Del Spooner işlenen bir suçun robotlar tarafından yapıldığını düşünmektedir.
Polisiye suç filmleri izle

Kafa Avcıları filmi izle


Kafa Avcıları izle , Kafa Avcıları filmi izle, Kafa Avcıları hd izle, Kafa Avcıları türkçe dublaj izle, Kafa Avcıları full izle, Kafa Avcıları 1080p izle, Kafa Avcıları bluray izle

Norveç'in en başarılı beyin avcısı olan Roger kendi olanaklarının ötesinde lüks bir hayat yaşamaktadır ve bunu devam ettirebilmek için ikinci bir iş olarak sanat eseri hırsızlığı yapmaktadır. Bir galeri açılışında tanıştığı eski bir paralı asker olan Clas'ın nadide bulunan, değerli bir tabloya sahip olduğunu öğrendiğinde tabloyu ele geçirmek için herşeyini riske eder. Hazırladığı müthiş bir planla birlikte tabloya sahip olan yetenekli adam, peşine düşen deneyimli askerden kaçıp saklanmaya çalışacaktır.

Pamuk Prenses ve Avcı 720 izle


Pamuk Prenses ve Avcı izle, Pamuk Prenses ve Avcı türkçe dublaj izle, Pamuk Prenses ve Avcı full hd izle, Pamuk Prenses ve Avcı filmini izle, Pamuk Prenses ve Avcı direk film izle, Pamuk Prenses ve Avcı tek parça izle, Pamuk Prenses ve Avcı hemen izle, Pamuk Prenses ve Avcı 720 izle

Destansı aksiyon-macera Pamuk Prenses ve Avcı’da (Snow White and the Huntsman) Kristen Stewart (Twilight/Alacakaranlık), ülkede kötü kraliçeden (Oscar ödüllü Charlize Theron) daha güzel olan tek kişiyi, Pamuk Prenses’i canlandırıyor. Onu ortadan kaldırmak için fırsat kollayan kötü kraliçenin aklına bile gelmeyen bir şey var: Hükümdarlığını tehdit eden genç kadının, onu öldürmesi için gönderilen Avcıdan (Chris Hemsworth, Thor) savaş sanatı konusunda eğitim alıyor olması... Filmde Sam Claflin de (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides/Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde), Pamuk Prenses’in güzelliğine ve gücüne uzun zamandır hayran olan prens rolüyle oyuncu kadrosunda yer alıyor. Alice in Wonderland/Alice Harikalar Diyarında’nın yapımcısı Joe Roth, yapımcı Sam Mercer (The Sixth Sense/Altımcı His) ile övgüler alan reklam yönetmeni ve modern görüntü ustası Rupert Sanders’tan efsanevi masalın nefes kesen yeni vizyonu karşınızda...
Snow White And The Huntsman izle

Abraham Lincoln: Vampir Avcısı izle


Abraham Lincoln: Vampir Avcısı izle, Abraham Lincoln: Vampir Avcısı türkçe dublaj izle, Abraham Lincoln: Vampir Avcısı full izle, Abraham Lincoln: Vampir Avcısı hd izle, Abraham Lincoln: Vampir Avcısı direk izle, Abraham Lincoln: Vampir Avcısı tek parça izle, Abraham Lincoln: Vampir Avcısı 720p izle

Başkan Lincoln'un annesi, doğaüstü bir yaratık tarafından öldürüldü. Ve Başkanın artık tek tutkusu annesinin katillerini ve yardımcılarını yakayıp öldürmektir...

Jab Tak Hai Jaan izle


Jab Tak Hai Jaan izle, Jab Tak Hai Jaan full izle, Jab Tak Hai Jaan filmini izle, Jab Tak Hai Jaan hd izle, Jab Tak Hai Jaan tek parça izle

Samar Anand (Shah Rukh Khan) Hint Ordusu Bomba İmha Timi'nde görevli, güvenlik korkusu olmadan, bombaları etkisiz hale getiren bir Binbaşı'dır. Bir süre sonra Akira Rai (Anushka Sharma)'yı boğulmaktan kurtarır ve ona ceketini verir. Akira, ceketin içindeki hatıra defterini okumaya başlayınca, hikaye de başlar...

Gri Kurt Türkçe Dublaj izle


Gri Kurt Türkçe Dublaj izle, Gri Kurt izle, Gri Kurt full izle, Gri Kurt hd izle, Gri Kurt filmi izle, Gri Kurt direk izle, Gri Kurt tek parça izle, Gri Kurt  720p izle

Alaska'da petrol sondajında çalışmak için görevlendirilen bir ekip, uçaklarının düşmesi sonucu bölgenin vahşi ve ıssız bir alanında mahsur kalırlar. Grubun başı olan Ottway (Liam Neeson), ekibin vahşi doğada aç kurtlara karşı hayatta kalabilmesi için elinden geleni yapmak zorundadır. Hem kaza sonrası aldıkları ölümcül yaralar, hem de insanı donduran hava koşulları karşısında kurtlara yem olmadan buradan kurtulabilecekler midir?
The Grey izle

Esaretin Bedeli filmi izle

Esaretin Bedeli izle, Esaretin Bedeli hd izle, Esaretin Bedeli tek parça izle, Esaretin Bedeli türkçe dublaj izle, Esaretin Bedeli filmini izle, Esaretin Bedeli full hd izle

Genç ve başarılı bir banker olan Andy Dufresne, karısını ve onun sevgilisini öldürmek suçundan ömür boyu hapse mahkum edilir ve Shawshank hapishanesine gönderilir.
The Shawshank Redemption

Pamuk Prenses ve Maceraları Türkçe Dublaj izle

Pamuk Prenses ve Maceraları izle, Pamuk Prenses ve Maceraları hd izle, Pamuk Prenses ve Maceraları full izle, Pamuk Prenses ve Maceraları tek parça izle, Pamuk Prenses ve Maceraları türkçe dublaj izle, Pamuk Prenses ve Maceraları hemen izle, Pamuk Prenses ve Maceraları  filmi full izle

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler bir klasik ve bence klasiklere saygı duyulmalı, ayrıca bu tür filmlerin seyirciyi uyutmak için değil klasikleri yaşatmak için yapıldığını düşünüyorum
Mirror Mirror izle

Çelik Yumruklar Türkçe Dublaj izle


Çelik Yumruklar izle, Çelik Yumruklar türkçe izle, Çelik Yumruklar full izle, Çelik Yumruklar hd izle, Çelik Yumruklar tek part izle, Çelik Yumruklar filmini izle, Çelik Yumruklar direk izle

Yakın gelecekte, boks sporunun teknolojik bir hâl aldığı bir ortamda geçen cesur, gerilim ve aksiyon dolu “Çelik Yumruklar” filminde Hugh Jackman, 2,5 metre boyunda 900 kiloluk robotların ringlere çıkmasıyla unvan kazanma şansını kaybeden tükenmiş dövüşçü Charlie Kenton’ı canlandırıyor. Artık küçük çaplı bir organizatör olan Charlie, bir yer altı boks ringinden diğerine geçmek için hurda metalden kalitesiz robotlar yaparak iki yakasını bir araya getirmektedir. Charlie dibe vurunca, istemeden de olsa kendisinden ayrı yaşayan oğlu Max’le (Dakota Goyo) şampiyonada yarışacak bir yarışmacı yapıp eğitmek için birlik olur. Hiçbir kısıtlama olmayan bu vahşi arenada işler ciddiye bindikçe, Charlie ve Max bütün engellere rağmen, geri dönmek için son bir şans daha elde ederler. “Çelik Yumruklar”, teknolojik bir hâl alan robot boksu sporuna kusursuz bir yarışmacı yapıp yetiştirmek için kendisinden ayrı yaşayan olan oğlu Max’le (Dakota Goyo) ile birlik olan ve bütün engellere rağmen, geri dönmek için son bir şans daha elde eden eski bir boksörün (Hugh Jackman) konu edildi bir aksiyon dram filmidir.

Ong Bak 1 izle full


Ong Bak 1 izle, Ong Bak türkçe dublaj izle, Ong Bak hd izle, Ong Bak full izle, Ong Bak filmini izle, Ong Bak direk izle

Ong-Bak'ın başı, kutsal Buda heykelinin kafası fakir bir köyden çalındığı zaman, köy halkı sefalet içine sürüklenir. Buda heykeli inanışa köye bereket getirmekte ve köyü korumaktadır. Onsuz köy kuraklık ve sefalet içindedir. Genç Ting, köy halkı arasından Bangkok'a gidip heykelin baş kısmını bulup geri götürme görevi için seçilir. Ting tapınak merdivenlerinde bebekken bulunmuş ve keşişler tarafından büyütülmüştür. Bu kişiler ona muay thai adı verilen dövüş tekniğini öğretmiş, ama bunu kullanarak dövüşmesini yasaklamıştır. Ama Ong-Bak'ın başını kurtarmak için karanlık yeraltı dünyasına girmiştir ve burada kimse o Ong-Bak'ın başını alıp giderken sessiz kalacak değildir.
Süper Dövüşçü izle

Narnia Günlükleri Prens Kaspiyan türkçe dublaj izle


Narnia Günlükleri Prens Kaspiyan izle, Narnia Günlükleri Prens Kaspiyan türkçe dublaj izle, Narnia Günlükleri Prens Kaspiyan  full izle, Narnia Günlükleri Prens Kaspiyan tek parça izle, Narnia Günlükleri Prens Kaspiyan filmini izle, Narnia Günlükleri Prens Kaspiyan direk izle

Narnia’nın büyülü dünyasında zaman bizim dünyamızdan daha hızlı akmaktadır. Bu yüzden İngiltere’deki tren istasyonundan hareket eden Pevensey kardeşler (Peter, Susan, Edmund ve Lucy) kendilerini bir sonraki durak olan Büyücü Kral Mirax’ın hüküm sürdüğü adada bulurlar. Şeytani ruhlu bu acımasız kralı devirebilmek, Narnia’nın eski güzel günlerini geri getirebilmek için adanın genç prensi Caspian ve güçlü Aslan’la ittifak yaparlar.

Narnia günlükleri aslan cadı ve dolap full izle


Narnia günlükleri aslan cadı ve dolap izle, Narnia günlükleri aslan cadı ve dolap full izle, Narnia günlükleri aslan cadı ve dolap hd izle, Narnia günlükleri aslan cadı ve dolap tek parça izle, Narnia günlükleri aslan cadı ve dolap türkçe dublaj izle

İkinci Dünya Savaşı sırasında Almanların Londra'ya düzenlediği hava saldırılarında Peter, Susan, Edmund ve Lucy adlı dört çocuk ailelerinden ayrı düşerler. Güvenlik amacıyla ülkelerine gönderilen Peter, Susan, Edmund ve Lucy, orada sihirli bir gardrop bulurlar. Gardrobun içine girince Narnia adlı mistik bir ülkeye geçiş yaparlar. Bir zamanlar barış ve huzur dolu bir ülke olan Narnia'nın özelliği konuşan canavarların, cücelerin ve devlerin ülkesi olmasıdır. Ancak, şeytani güçlere sahip Beyaz Cadı tarafından dondurulmuştur. Küçük dostlarımız büyüyü bozup Narnia'yı eski haline getirmek için bir aslandan yardım alırlar.
Narnia Günlükleri izle

10 Ocak 2013 Perşembe

Çömez Türkçe Dublaj izle

Çömez izle, Çömez türkçe dublaj izle, Çömez full izle, Çömez filmini izle, Çömez hd izle, Çömez direk izle, Çömez tek parça izle, Çömez 720 p izle

Aaron, Ivy League mühendislik programında okuyan zeki ama sakin bir öğrencidir. Burada karşılaştığı, 34 yaşında yeniden okula dönen hayat dolu çılgın Linda, Aaron’u hayallere sürükleyen ilk kadındır. Linda onu evine yemeğe davet ettiğinde Aaron artık çok şanslı olduğunu düşünür. Eve gittiğinde Linda yerine 14 yaşındaki asi kızı Beth ile karşılaşır... Romantik matematik her iki yönde de çalışmaz ama Aaron her şeye rağmen bu işlevsiz üçgenin içine girer.Artık hayat, Aaron karmaşık sandığı mühendislik eğitiminden çok daha karışıktır.
Çömez türkçe dublaj izle

Eragon Filmi izle

Eragon izle, Eragon türkçe dublaj izle,Eragon full izle, Eragon hd izle, Eragon filmini izle, Eragon tek parça izle, Eragon 720p izle

Bundan yıllar yıllar önce...Dedelerinizin dedelerinin dedeleri zamanında...Belki de onların babaları zamanında...Yoksul bir çiftçinin yeğeni olan Eragon ormanda parlak, mavi bir taş bulur... O an bu taşın başına konan bir talih kuşu olduğunu ve bu sayede ailesinin ihtiyaçlarını karşılayabileceğini düşünür. Taş çatladığında ise ailesine eski dünyadan kalan bir miras ile karşı karşıya olduğunu anlar...

Son Hava Bükücü izle

Son Hava Bükücü izle, Son Hava Bükücü türkçe dublaj izle, Son Hava Bükücü filmini izle, Son Hava Bükücü hd izle,Son Hava Bükücü full izle, Son Hava Bükücü filmini direk izle

Hava, Su, Toprak, Ateş… Kaderleri birbirine bağlanmış dört ülkedir. Ateş Ülkesi’nin diğerlerine karşı vahşice bir savaş başlatmasıyla bir anda herşey değişir. Koskoca bir yüzyıl geçtiği halde bu yıkım sürecini değiştirecek en küçük bir umut belirtisi bile yoktur. Nickelodeon yapımı animasyon televizyon dizisini temel alan The Last Airbender, Aang’ın hayatta kalma mücadelesinin açılış bölümüdür.

Doğaüstü Türkçe Dublaj izle

Doğaüstü izle, Doğaüstü türkçe dublaj izle, Doğaüstü filmini izle, Doğaüstü hd izle, Doğaüstü full izle, Doğaüstü direk izle, Doğaüstü tek parça izle

Birbirleriyle çok iyi arkadaş olan üç liseli genç tesadüf sonucu gördükleri bir çukura inerler ve olanlar olur. Artık düşünce gücü ile istediklerini yapabilecek bir hale gelen gençler, önceleri bunu şaka ve eğlence için kullansalar da bir zaman sonra kontrolden çıkarlar ve insanların kaderleri ile oynamaya başlarlar. Artık içlerindeki kötü ruh ortaya çıkmıştır ve ortalığı birbirine katmaya başlamışlardır.

Titanların Savaşı izle

Titanların Savaşı izle, Titanların Savaşı türkçe dublaj izle, Titanların Savaşı full izle, Titanların Savaşı filmini izle, Titanların Savaşı tek part izle, Titanların Savaşı hd izle, Titanların Savaşı türkçe dublaj full izle

Nihai güç için süren mücadele, insanları krallara karşı ve kralları da tanrılara karşı kışkırtmaktadır. Diğer taraftan, tanrılar arasındaki savaş da dünyayı yok edebilecek güçtedir. Bir tanrı olarak doğmuş, ancak insan gibi yetiştirilmiş olan Perseus, ailesini yeraltı dünyasının kinci tanrısı Hades'e karşı korumak konusunda çaresizdir. Kaybedecek hiçbirşeyi kalmayan Perseus, Zeus'un güçlerini ele geçirebilecek ve dünyaya cehennemi yaşatabilecek Hadese karşı, çok tehlikeli bir görevi yönetmeye gönüllü olur. Şeytanlarla ve korkunç canavarlarla olan savaşı kazanmanın tek yolu tanrı olarak güçlerini kabul etmek ve kendi kaderini çizmektir.

Zamana Karşı Türkçe Dublaj İzle

Zamana Karşı izle, Zamana Karşı Türkçe Dublaj İzle, Zamana Karşı full izle, Zamana Karşı hd izle, Zamana Karşı tek part izle, Zamana Karşı 720p izle

İnsanların yaşlanmayı durdurduğu yakın bir gelecekte geçecek olan filmde insanlar 25 yaşından sonra artık daha fazla yaşlanmayacağını ve ölümsüzlüğün sırrına erişildikten sonra yaşananları anlatan bir yapım " parası olanın sonsuza kadar yaşayabileceği bir dünyanın”. Filmde, zamanın altın değerinde olduğu bu yeni dünyada insanlar, ölümsüzlüğün peşinde koşarak hayatta kalma mücadelesine girerler. Bu nedenle, nüfus artışının son haddeye varmasıyla, yeni düzenlemelere girişen insanoğlunun hikâyesi filmde anlatılıyor.

Karayip Korsanları Siyah İncinin Laneti İzle

Karayip Korsanları Siyah İncinin Laneti İzle, Karayip Korsanları Siyah İncinin Laneti  Türkçe dublaj izle, Karayip Korsanları Siyah İncinin Laneti  full izle, Karayip Korsanları Siyah İncinin Laneti  hd izle

Hafif üçkağıtçı fakat bir o kadar da sevimli Kaptan Jack Sparrow’un (Johnny Depp) korsanlık yaşamı, düşmanı kurnaz Kaptan Barbossa’nın (Geoffrey Rush), gemisi Siyah İnci’yi çalmasıyla altüst olur. Bu da yetmezmiş gibi Kaptan Barbossa, Port Royal kasabasına saldırır ve belediye başkanının güzeller güzeli kızı Elizabeth’i (Keira Knightley) kaçırır. Kızı kurtarmak ve Siyah İnci’yi yeniden ele geçirmek amacıyla Elizabeth’in çocukluk arkadaşı Will (Orlando Bloom) ve Jack güçlerini birleştirirler. Will’in bilmediği ise lanetli bir hazinenin Barbossa’nın kaderini nasıl değiştirdiği ve onu ve mürettebatını nasıl sonsuza kadar ölümsüz olarak yaşamaya mahkum ettiğidir.
Karayip Korsanları izle

Sümelanın Şifresi Temel Full izle

Sümelanın Şifresi Temel izle, Sümelanın Şifresi Temel filmini izle, Sümelanın Şifresi Temel hd izle, Sümelanın Şifresi Temel tek part izle, Sümelanın Şifresi Temel hemen izle, Sümelanın Şifresi Temel full film izle

Hayalleri ve hayattaki amaçları yüzünden, Karadeniz'de bile herkesin dalga geçtiği fakir Temel, Trabzon'un en köklü ve zengin ailelerinden Yücesoyların Zuhal'e aşıktır ama babası Hıdır Yücesoy, kızını Temel'e vermez. Temel, sevdiği kızı da alamayınca yıkılmıştır. Tam bu sırada, arkadaşı Turgay'ın Sümela Manastırı'nın çatısına çıkarak intihar etmeye kalkıştığı haberini alır. Arkadaşını intihardan vazgeçirmek üzere Sümela Manastırı'nın çatısına çıkar. Ancak kendisi intihar etmeye karar verir. Polisler tarafından aşağıya indirilen Temel, polisin, 'Sümela'ya hazine aramak için çıksanız anlayacağım, intihar için çıkılır mı?' diye sormasıyla birlikte Sümela'daki olası hazineye odaklanır. Temel'in tek hedefi artık Sümela'nın şifresini çözüp kutsal hazineyi bularak, hem sevdiği kızı almak hem de herkese kendini ispatlamaktır.

Altın Pusula filmi izle

Altın Pusula izle, Altın Pusula full izle, Altın Pusula türkçe dublaj izle, Altın Pusula direk izle,Altın Pusula tek parça izle, Altın Pusula filmini izle, Altın Pusula 720p izle 

Bizimkine paralel bir dünyada, on iki yaşındaki didişken Lyra ile cini Pantalaimon, bildiğimiz Oxford’dan farklı ama yine de tanınabilen bir Oxford’da yaşar. Bir akşam Lyra’nın amcası Lord Asriel okulu ziyarete gelir. Lyra ile cini, onun hocalarla yaptığı gizli toplantıya kulak misafiri olurlar. Lyra gizlendiği dolapta, Toz, Kuzey’de havada asılı bir şehir ve cinayetle sonuçlanan bir keşif seferi hakkında esrarengiz hikayeler dinler. Sonra arkadaşı Roger, çocuk hırsızı Gokgoklar tarafından kaçırılır, güvenilmez ama güzel Mrs. Coulter onu birlikte yaşamak için Londra’ya götürür. Çingenelerin kurtardığı Lyra onlarla Kuzey’e gider. Zırhlı ayıların hüküm sürdüğü, gökyüzünde cadı-kraliçelerin uçtuğu ve bir grup bilim adamının, hakkında konuşulmasının bile çok ürkütücü olduğu deneyler yaptığı bir yerdir burası. Lyra’nın bu büyük korkunun üstesinden gelebilmesi için, Kuzey Işıkları’nın ötesine erişen daha dehşet verici bir şeyle yüzleşmesi gerekmektedir.
Fantastik filmler izle

Hobbit Beklenmedik Yolculuk izle

Hobbit Beklenmedik Yolculuk izle, Hobbit Beklenmedik Yolculuk filmi izle, hobbit izle, hobbit full izle, hobbit hd izle, hobbit filmini izle
Bilbo Baggins sakin hayatını rutin bir şekilde sürdürürken kapısı çalınır ve içeriye Gandalf girer. Bilbo Baggins ve beraberinde 13 cüce, Ejderha Smaug’un zamanında cücelerden çaldığı hazineyi kurtarmak üzere uzun bir macera için ilk adımlarını atacaklardır.
Hobbit izle

Oğlum Bak Git full izle

Oğlum Bak Git izle, Oğlum Bak Git full hd izle,Oğlum Bak Git filmi izle, Oğlum Bak Git hemen izle, Oğlum Bak Git tek parça izle, Oğlum Bak Git filmi izle, Oğlum Bak Git direk izle

Orhan (Yavuz Seçkin) hayatı boyunca şansızlıklar ve kısmetsizlikler yaşamış bir taksicidir. Yaşamında herşey ters gidiyor, doğru gidecek gibi görünenler son anda traji komik durumlara dönüşüyordur. En yakın dostları Kürşat (Metin Yıldız) ve Teoman (Veysel Diker) , Orhan’ın bu kısmetsizliğini atması için ellerinden geleni yapsalar da sonuç sıfırdır. Kulaktan dolma kocakarı tarifleriyle şanssızlığını kırmaya çalışan Orhan, bunda başarılı olamayınca durumunu bilimin ve ilimin ışığında çözmeye karar verir. Kişisel Gelişim Uzmanı Figen (Esra Sönmezer) onun son umududur. Lakin Figen’in babası yer altı dünyasının tanınmış simalarından Kırmızı Erol (Orhan Aydın) dur. İç çamaşırına kadar kırmızı giyen biridir. Kana karşı alerjisi olduğundan öldürdüğü kişilerin kanı üstünde leke göstermesin diye kırmızı giyiyordur. Kahramanımız Orhan, gudubetsizliğini yenmek ve kendine yeni bir hayat bakışı oluşturmak için gittiği Figen’le tanıştığı ilk gün, kendini başka bir belanın içerisinde bulur. Kırmızı Erol, Figen’i yine mafya dünyasının tanınmış simalarından Rüstem’in (Selahattin Taşdöğen) oğluyla evlendirmek istiyordur. Figen babasının bu baskılarından bıkmıştır. Babasına Orhan’la sözlendiğini ve ona deliler gibi aşık olduğunu söyler. Bizim saf Orhan’da kimseye “Hayır” diyemediğinden Figen’in bu yalanına ortak olur. Ve kendini bir anda hayatının en tehlikeli ve en komik macerası içerisinde bulur. Arkasından çevrilen pis oyundan ve tuzaktan habersiz bir maceranın içerisine giren Orhan’ın, macerası boyunca karşılaştığı inanılmaz tesadüfler, kahkaha sınırlarını zorlayan sürprizler, onu daha da içinden çıkılmaz bir duruma sürükler. Belki kaderin onun için başka bir planı vardır, belki de yoktur…
Film izle

3 İdiots Türkçe Dublaj izle

3 İdiots izle, 3 İdiots full izle, 3 İdiots türkçe dublaj izle, 3 İdiots filmi izle, 3 İdiots direk izle, 3 İdiots tek parça izle, 3 İdiots vizyon film izle, 3 İdiots full film izle
Hindistan'ın en iyi mühendislik okuluna başlayan öğrencilerin hayatını anlatıyor özet olarak. Sistemin daima yarış üzerine kurulu olduğu, herkesin en iyi olmaya çabaladığı bir okulda sistemi değiştirmeye çalışan bir öğrenci ve onun en yakın 2 arkadaşı. Başlarından geçenler, hayattan aslında ne istedikleri.Ranco karakterinin başrol oynadığı film dram ve komedi türünü en iyi şekilde harmanlayıp bize öğretici bir film olmakta.
Komedi filmleri izle

Fetih 1453 full izle

Fetih 1453 izle, Fetih 1453 full izle, Fetih 1453 hd izle, Fetih 1453 direk izle, Fetih 1453 720p izle, Fetih 1453 tek parça izle, Fetih 1453 direk izle

Babası II. Murat'ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet'in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu'nun son toprağı olan Konstantinapolis'i Osmanlı Devleti'ne katmaktır. Bu uğurda ne yapılması gerekiyorsa genç padişah hiçbirinden feragat etmeyecektir... Osmanlı Devleti'ne çağ atlatarak imparatorluğa taşıyan Fatih Sultan Mehmet'in 1451 yılında henüz İstanbul'u alma planları yaptığı dönemden başlayan film, şimdiye kadar çekilmiş en büyük tarihi-kahramanlık projesi olma iddiasında.
Fetih 1453 full izle

Skyfall Türkçe Dublaj izle

Skyfall izle, Skyfall türkçe dublaj izle, Skyfall filmi izle, Skyfall full izle, Skyfall 007 izle, Skyfall james bond izle, Skyfall direk izle, Skyfall  tek parça izle
Bond’un M’e karşı sadakati sınanacaktır, çünkü M geçmişiyle yüzleşmeye başlar. MI6 saldırıya uğrayınca, kişisel bedeli ne olursa olsun 007’nin tehdidi bulup yok etmesi gerekecektir.
Türkçe Dublaj film izle

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 2 izle

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 2 Türkçe dublaj izle, Şafak Vakti Bölüm 2 izle, Şafak Vakti Bölüm 2  full izle, Şafak Vakti Bölüm 2 hd izle
Alacakaranlık Efsanesi Şafak vakti 2 izle
Efsanenin son filminde heyecan doruğa çıkıyor. Bella and Edward'ın kızı Renesmee doğduktan sonra, Cullen’lar Renesmee’yi ve tüm aileyi Volturi ile karşı karşıya getirecek bir yanlıştan korumak için diğer vampir klanlarını bir araya getirme çabasına girerler.
Şafak vakti bölüm 2 izle

Karanlık Gölgeler Türkçe Dublaj

Karanlık Gölgeler izle, Karanlık Gölgeler Türkçe Dublaj izle, Karanlık Gölgeler hd izle, Karanlık Gölgeler filmi izle, Karanlık Gölgeler full hd izle, Karanlık Gölgeler tek parça izle, Karanlık Gölgeler filmini online izle
1752 yılında küçük oğlu Barnabas ile birlikte Joshua ve Naomi Collins çifti yeni bir hayata başlamak için Liverpooldan Amerika'ya taşınırlar. Ama koca bir okyanus bile aileyi rahatsız aden gizemli kabustan kaçmak için yeterli değildir. Şehirde 20 yıl geçirir.Ama köklü playboy Angelique Bouchard un kalbini kırmışlardır. Angelique Bouchard barnabası vampire çevirip mezara hapsetmiştir. İki yüzyıl sonra Barnabas mezarından yanlışlıkla serbest kalmışıtr.Ve gelişmiş 1972 dünyasında tekrardan dirilir.
Macera filmleri izle

6 Bullets Türkçe Dublaj izle

6 kurşun izle, 6 bullets izle, 6 Bullets full izle, 6 Bullets hd izle, 6 Bullets tek parça izle, 6 Bullets türkçe dublaj izle, 6 Bullets van damme izle, 6 Bullets filmi izle, 6 kurşun türkçe dublaj izle

6 Bullets izle

Eski asker Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) bir savaş sırasında her merminin sayıldığını biliyordur. Yaptıkları çaresiz kurbanların ölümüyle sonuçlanmaya başlayınca, savaştan çekilmiştir. Ama şimdi ümitsiz bir babanın son umudur Gaul’dür. Dövüş sanatları ustası Andrew Fayden (Joe Flanigan, Stargate: Atlantis) nasıl dövüşeceğini biliyordur ancak tek başına kaçırılmış kızını bulmak için yabancı bir şehrin sokaklarında mücadeleye etmeye hazır değildir. Fayden ile Gaul masumları avlayan bir grup suçluyu bulup yok etmek için önlerine çıkan her engeli aşacaktır.
Aksiyon Filmleri izle


20 DAKİKA DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

20 DAKİKA DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER Çok yakında Startv ekranlarında oldukça iddaalı bir dizi daha izleyicilerin karşısına çıkacak.20 Dakika adlı dizinin oyuncu kadrosunda Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek olacak.Özellikle Tuba Büyüküstün fanları oyuncuyu yeni bir projede görecekleri için oldukça mutlu oldular.Ayrıca dizide Fatmagülün Suçu ne dizisinin Kerim’i Engin Akyürek’inde olması bu heyecanı iki kat daha artırdı.İsterseniz dizinin konusundan biraz bahsedelim.

9 Ocak 2013 Çarşamba

KAYIP ŞEHİR DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

KAYIP ŞEHİR DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli ve Nazan Kesal’ın rol aldığı ‘Kayıp Şehir’, öykü geliştirme ve proje tasarımı Tomris Giritlioğlu’na ait olan, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği, müziklerini ise Demir Demirkan’ın yaptığı bir dizi. İstanbul’un arka sokaklarında yaşanan, yoksulluğun sebep olduğu insanlık trajedilerini, kadınların, çingenelerin, travestilerin, hatta siyahların maruz kaldığı ayrımcılığı, işçi ile emekçi sorunlarını, sokak çocuklarının şiddet dolu dünyasını farklı bir dille gözler önüne serilecek.

8 Ocak 2013 Salı

Ağır Roman Yeni Dünya Dizisi Hakkında Bilgiler

Ağır Roman Yeni Dünya Dizisi Star TV'de yayımlanacak olan Ağır Roman Yeni Dünya, 1997 yılında vizyona giren ve Müjde Ar ile Okan Bayülgen'in başrollerini paylaştığı Ağır Roman filminden televizyona uyarlandı. Ağır Roman Yeni Dünya'nın oyuncu kadrosunda ; Tamer Tıraşoğlu, Onur Saylak, Begüm Birgören, Sumru Yavrucuk, Nesrin Cevadzade, Özge Özpirinçci, Murat Daltaban, Macit Koper Erkan Bektaş gibi önemli isimler yer alıyor. Eylül'ün son haftasında ilk bölümüyle ekrana gelmesi beklenen Ağır Roman Yeni Dünya, Metin Kaçan'ın imzasını taşıyan Ağır Roman kitabına sadık kalınarak ekrana gelecek. Star TV'nin ses getirmesi beklenen yeni dizisi Ağır Roman Yeni Dünya, Eylül'de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Hikayemiz, kırk yıl önceki Kolera’nın efsanevi adamı Gıli Gıli Salih’in oğlu Salih Jr..’ın adam bıçaklama nedeniyle girdiği hapisten çıkışı ve mahallede büyük bir umut ve heyecanla karşılanması ile başlar. Salih Jr.. Kolera’ya, babasının sevgilisi Tina’nın evine döner ve bu beş yıl içinde Kolera’da hayatın değişmiş olduğunu görür. Kentsel dönüşüm projesinin girdiği mahalle yok olma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Büyük inşaat şirketleri civarı yutmuş, hızla Kolera’ya doğru ilerlemektedir. Bütün bu tehlikenin yanında Salih JR. kendini büyük bir aşkın içersinde bulur.

7 Ocak 2013 Pazartesi

Escort Bayanlar ve İletişim kurma yolları

Escort Bayanlar ile İletişim Kurulması Hemen hemen tüm erkeklerin cinsel hayatlarına düşkün olduğunu çoğumuz bilir. Bazı erkekler cinsel hayatlarında mutlu olurken bazıları ise son derece mutsuzdurlar. Evli erkeklerin yüzde 40 nın eşlerini aldattığı yapılan incelemelerden gözükmektedir. Peki ama bu erkekler bayanları kimler ile aldatıyor? Genellikle kendilerine metres yada escort bayan bularak aldatma eylemini gerçekleştiriyorlar. Escort bayan; Para karşılığı saatlik veya gecelik ilişkiye giren kişidir. Genellikle bu tür bayanları tanıdık vasıtası ile telefon numarasını bulup aramakla başlar serüven daha sonra yer ve zaman kararlaştırılıp buluşma yerine gidilir. bostancı escort ile anlaşılıp ister otel odasına isterse tarafların evlerine gidilebilir. Genellikle bu tür bayanlar otel odasında görüşmeyi isterler. Bazıları saatlik ücret istediği gibi bazıları ise tüm gece ücreti isteyebilirler. Gençler ve bekarlar tarafından daha çok tercih edilen bu bayanlar aynı zamanda grup olarak ta görüşmeye gelebilirler. Fantezi olarak istediğinizi ilk konuşmanızda belirtirseniz onunla iletişiminiz ve anlaşmanız kolay olur. Son zamanlar bu tür bayanları sanal ortamda bulmak oldukça kolaylaşmıştır. Buna sebep olarak internette ataşehir escort sitelerinin çok açılmasıdır diyebiliriz. Aradığınız her türden ve bütçenize uygun bayanı bir tık ile bulabilirsiniz. Bazı siteler yalancı üye koyarak müşteri çekmek isterler ve paranızı kaptırabilirsiniz. Bunun için size tavsiye edeceğimiz site elit escort isimli internet sitesidir. Seçtiğiniz bayanın telefon numarasını çalışma saatleri arasında arayarak randevu alıp görüşmeye gidebilirsiniz. Bazı üyelerin fiyatları sitede belirtildiği gibi bazı üyeler ise sadece telefon da detaylı bilgi vermektedir. Sizde eğlenceli ve unutamayacağınız bir gece yaşamak istiyorsanız mutlaka yukarıda verdiğimiz siteyi inceleyiniz.

ALİ AYŞE'Yİ SEVİYOR DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

ALİ AYŞE'Yİ SEVİYOR DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER Yahşi Cazibe, Avrupa Yakası dizisi ve TRT, ATV, Star TV kanallarında yayınlanan Ayrılsak da Beraberiz gibi başarılı dizilerde başrol oyuncusu olarak bulunan Hakan Yılmaz’ın yeni dizisi Ali Ayşe’yi Seviyor Dizi tanıtımı yayınlanmaya başladı. Ali Ayşeyi Seviyor Dizi Oyuncuları Hakan Yılmaz Nur Erkul Salih Kanyon Sennur Nogaylar Erdem Baş Gülhan Tekin Gökçe Özyol Kerem Kupacı Bihter Özdemir Dinçel Feyza Işık Su Kutlu Suat Sungur Kayhan Yıldızoğlu Yavuzhan Doğan Cengiz Şahin Değer Alp Kasım Şimşek

YALAN DÜNYA DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

YALAN DÜNYA DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER Kanal D ekranlarının yeni dizisi olan dizisi geçen hafta yayınlanan ilk bölümüyle birlikte reyting birincisi oldu. Bu da demek oluyor ki Gülse Birsel'in Avrupa Yakası dizisinden sonraki yeni projesi olan Yalan Dünya dizisini de uzun soluklu olarak Kanak D ekranlarında göreceğiz. Dizinin başrollerini; Altan Erkekli, Füsun Demirel, Beyazıt Öztürk, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Olgun Şimşek gibi usta aktörlerin paylaştığı Yalan dunya dizisim günlük hayatta da yaşanabilecek tarzda konular olduğu için ilk bölümüyle bile halk tarafından çok sevilen ve çok konuşulan dizi haline geldi. Dizinin konusundan kısaca bahsetmek gerekir ise genel olarak Kocabaş Ailesinin kendi içinde yaşadıkları ve ailenin bekar oğlu Rıza'nın Nurhayat ve Deniz ile yaşayacakları, ailenin damadı Selahattin'in de pavyon kadını olan Tülay ve kendi karısıyla yaşayacakları anlatılıyor. Dizi oyuncusu olan Deniz ev ararken Kocabaş Ailesine rastlıyor ve onların kiralık evini kiralamaya çalışır. Rıza da bu sırada Deniz ile tanışmıştır. Onun dışında o evde gözü olan Selahattin'in bu durum hoşuna gitmez ve Deniz ile kardeşini kiraladığı evden attırmak için elinden geleni yapar. Olaylar genel olarak bu çerçevelerde gelişirken biz şimdi sizlere Yalan Dünya dizisinin yeni bölümlerini ve Yalan Dünya dizisinin son bölümünü izleyeceğiniz site hakkında bilgi verelim. Kocabaş Ailesi’nin otoriter babası Şehmuz ve evin titiz hanımı Servet, aynı evde damadı Selahattin, kızı Gülistan, torunu Orçun ve bekar oğlu Rıza'yla beraber oturmaktadır. Antakya’dan Cihangir’e taşınan Kocabaş Ailesi geleneklerine bağlı olan babaları Şehmuz'un hakimiyeti altındalardır. Damat Selahattin, karısı Gülistan’a hiç bağlı değildir; üstelik onu pavyonda tanıştığı Tülay'la aldatmaktadır. Evin tek oğlu olan Rıza, hiç sevmediği Nurhayat'la ailesinin baskısı ile nişanlanmıştır. Ancak bu duruma daha fazla katlanamaz ve Nurhayat’tan ayrılma kararı alır. Bu karar Kocabaşlar için yıkım olur. Aile, Rıza ve Nurhayat’ın aralarını düzeltmek için seferber olur. Bu olaylar yaşanırken bütün ailenin yaşamını değiştirecek bambaşka bir gelişme yaşanır. Deniz, yanında kardeşi Bora'yla beraber, bir dizide 1 bölüm konuk oyunculuk yapmak için İzmir’den İstanbul’a gelir. Senelerdir aradığı fırsatı bulamayan Deniz’in hiç beklemediği bir anda şansı döner. Dizinin baş rol oyuncusu sette olay çıkarıp işi bırakır. Bir anda bölüm oyunculuğundan baş role terfi eden Deniz, İstanbul’da ev arayışına girer. Setteki diğer bir oyuncu Açılay da ev aramaktadır ve Deniz’e ev arkadaşı olmayı teklif eder. Şehmuz da Rıza’ya kızar ve Nurhayat'la evlendirdikten sonra oturmasını planladığı yan daireyi kiraya vermeye karar verir. Herkes bu daireyi tutmak üzere harekete geçer. Damat Selahattin o dairede metresi Tülay’ı oturtmayı planlarken, büyük bir tesadüf neticesi Deniz ve Açılay da aynı eve talip olurlar. Ancak Şehmuz Bey evi sadece ailelere kiralamaktadır. Daireyi çok isteyen Deniz, Açılay ve Bora’nın akıllarına bir plan gelir. Plan işe yarar, Şehmuz'u ikna edip evi tutarlar. Ancak ilk başta yolunda giden işler kısa bir süre sonra kontrolden çıkarlar. Hayali suya düşen Selahattin, Denizler'i evden attırmanın yolunu ararken, evin başkasına kiralandığını duyan Tülay, Kocabaşlar’ın evine baskın yapar. Bu sırada Deniz ve Açılay’ı TV'de gören Şehmuz kandırıldığını anlar ve ortalık karışır. Üstelik Rıza'yla Deniz arasında da yeni bir aşk filizlenmektedir.

İNTİKAM DİZİSİ HAKKINDAKİ BİLGİLER

İNTİKAM DİZİSİ HAKKINDAKİ BİLGİLER İntikam oyuncuları şimdiden merak konusu oldu bile. İntikam dizisi bildiğiniz gibi Beren Saat’in başrol olarak yer aldığı yeni bir dizi projesi. Dizinin oyuncu kadrosu epeyce merak konusu oldu. İsminden de anlaşılacağı üzere intikam konulu bir dizi olan İntikam dizisinin kurgusu kadar oyuncuları da seyirci tarafından merak edilen konulardan biri. İntikam dizisi oyuncularından bazıları belirlendi ve medyaya yansıdı. Dizi hayranları için bu isimleri sizlerle paylaşıyoruz. İntikam Dizisi Oyuncuları (Oyuncu Kadrosu) İntikam dizisi oyuncuları senaryoya göre özenle seçilmiş oyunculardan oluşuyor. Medyaya yansıyan isimlerden bazıları yazımızın devamında bulunuyor. İNTİKAM DİZİSİ OYUNCULARI Beren Saat Nejat İşler Mert Fırat Didem Uzel Şimdilik belirlenen isimler bunlar. Bu isimlerin yanı sıra konuk oyuncularda olacak tabi. Ancak sizlerin edindiği bilgi ve tüyolar varsa bu başlık altındaki yorum bölümünden bizlere yazabilirsiniz. Yine İntikam dizisi oyuncuları hakkındaki görüş ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

KURTLAR VADİSİ HAKKINDA TÜM BİLGİLER

KURTLAR VADİSİ HAKKINDA TÜM BİLGİLER 2005 tarihine kadar toplam 97 bölümden oluşan ilk seri yayınlanmış ve diziye ara verilmiştir. Daha sonra Yine Pana Film ve Raci Şaşmaz'ın öncülüğünde; yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı Kurtlar Vadisi Irak filmi çekilmiş ve vizyona girmiştir. Film in hikayesi, gerçek bir olay olan; çuval olayı nın öcünün alınması üzerine kurulmuş ve yaklaşık 4.3 milyon biletlik gişe hasılatı yakalamıştır. Filmin elde ettiği başarıdan sonra Raci Şaşmaz ekibi tekrar toplayarak Show Tv. ekranlarında yayınlanmak üzere yeni bölümler için kolları sıvadı. Yeni adı Kurtlar Vadisi Terör olacak olan dizi daha fragmanları yayınlanmaya başladığı esnada artçı sarsıntıları beraberinde getirdi. Dizinin yayınlandığı günün esnasında büyük tartışmalar yaşandı. İkinci bölümünün de yayınlanması ve tartışmaları kesemedi ve dizinin üçüncü bölümünün yayınlanması dondoruldu. O günlerde patlak vermiş terör olayları ve önceki bölümlerde meydana gelen şiddet dolu sahnelere karşı duyulan tepkinin devam etmesi ve esnasında RTÜK'ün (Radyo ve Televizyon Üst Kurulu) devreye girmesiyle dizi üçüncü bölümü dahi yayınlanamadan kaldırıldı. Aslında kaldırılanın bir kelime ve senaryo olduğunu daha sonra öğrenilecekti. Pana Film gösterilen tepkiler neticesinde, senaryoyu değiştirerek önceki ilk versiyonuna paralel olarak, özetle derin devlet ve iş dünyası üzerine bir senaryo kurgulanmış ve sonuç olarak Kurtlar Vadisi Pusu serisi ortaya çıkmıştır. İzleyicilerden güzel tepkiler almış olan bu seri, halen yayın saatinde özetleri dahi dizinin yeni bölümünden sonra en çok izlenen ikinci program ünvanına sahip olması ve hatta iki seans olmak üzere özetlere reklam arası verilmesi dizinin halen sahip olduğu popüleriteyi göstermekte. Dizinin ikinci versiyonu olan Kurtlar Vadisi Pusu yayın hayatına üçüncü sezonuyla devam etmektedir. İlk Versiyon(ilk dört sezon) Dizide Türkiye'nin sokaklarından başlayıp, belli bir hiyerarşik bütünlük içinde kademe kademe yükselen ve en tepede son derece güçlü ve tehlikeli bir mafya baronları "konseyine" dönüşen A.B.D. ve İsrail güdümlü bir örgüt ve bu örgütle mücadeleye soyunanların serüvenleri anlatılır. Bu toplumsal ve de bireysel yansımaları olan serüvenin kahramanı, Ali Candan olarak büyüyen, derin devlet bünyesinde özel olarak yetiştirilen daha sonra estetik bir ameliyatla yüzünü ve tüm hayatını değiştiren Polat Alemdar'dır. Hedefi yeni kimliğiyle mafyanın alt basamakların zirveye kadar tırmanıp Türkiye'de mafyayı çökertmektir.Dizinin devam filminde Polat Alemdar ve arakadaşları Irak'a gidip çuval olayının intikamını almıştır. Dizi, Kurtlar Vadisi Terör adıyla 2007 şubatından itibaren devam etmektedir. Sansürdan sonra dizi bitti. kurtlar Vadisi serisinin yüzbinlerce insanı ekran başına çektiği bir kesin. Yönetmeni senaristi ve diğerlerini gerçektende tebrik etmek lazım Türk Sinemasında yepyeni bir başlangıç yaptılar diyebilirim. Özel efektleri bomba sahneleri ve diğer güzel sahneleri gerek konusu gerekse kurgusu olarak gerçektende emek verildiği ortada ve bu verdikleri emeğin karşılığınıda alıyorlar.. İşte yeni sezon Kurtlar Vadisi serisinden Kurtlar Vadisi Pusu Ramazandan sonra ATV ekranlarında siz değerli izleyicileri televizyon başına kilitleyeceği kesin. Özel efektleri ve bomba sahneleri ile bu işe ne kadar emek verdiklerini gösteriyorlar. Kurtlar vadisini sabırsızlıkla bekliyoruz. Önceki sezonun final sahnesini hatırlarsanız. Youtube.com gibi paylaşım sitelerinde eski bölümleri bile yüzlerce hatta binlerce kez seyrediliyor. Oyuncular Necati Şaşmaz ( Polat Alemdar) Umut Tabak (Polat Alemdar) (Seslendirme) Gürkan Uygun (Memati Baş) Sönmez Atasoy Halo - Halil İbrahim Kapar) Kenan Çoban ( Abdülhey Çoban) Erhan Ufak ( Güllü Erhan) Mustafa Üstündağ ( Muro) Musa Uzunlar ( İskender Büyük) Can Gürzap (Davut Tataroğlu) Bozkurt Kuruç (Ahmet Kudret Hazarbeyoğlu) Selçuk Özer (Turan Kaçgar) Hüseyin Avni Danyal (Bülent Bulut) Zafer Algöz ( Yalçın Yıldız) Sema Öztürk (Julide Toros) Ragıp Savaş (Fuat Tamer Tataroğlu) Didem Taslan (Gamze) Sema Şimşek Hakkı (İnci Yıldız) Kutay Göktürk (Kumandan) Kaya Akarsu (Hoca) Payidar Tüfekçioğlu (İbrahim Velid) Neco (Mehmet Fikret Hazarbeyoğlu) Tarkan Tüzmen (Alper) Atsız Karaduman (Cemal Karacadağ) Volkan Özgömeç (Bedri Fincancı) Yılmaz Meydaneri (Hakkı Bahfralı) Özgü Namal ( Elif Eylül) Oktay Kaynarca ( Süleyman Çakır) Selçuk Yöntem ( Aslan Akbey) Seray Sever ( Derya Çakır) Aysen Uzuner (Nesrin Çakır) Nihat Nikerel (Seyfo - Seyfullah Yördem) Zafer Ergin ( Mehmet Karahanlı) Baykal Saran (Hüsrev Ağa Bekiroğlu) Haldun Boysan (Tombalacı Mehmet Çolak) Atilla Olgaç (Kılıç) Hande Kazanova (Canan Çavan) Adnan Biricik ( Nizamettin Güvenç) Nisan Sirinyan (Samuel Vanunu) İstemi Betil (Laz Ziya Yılmaz) Muhammed Can Gören (Abuzer Kömürcü) İsmail İncekara (İplikçi Nedim Malik) Turgay Tanülkü (Şahin Ağa) Tarık Ünlüoğlu (Testere Necmi) Begüm Kütük (Safiye Karahanlı) Erdinç Olgaçlı (Burhan Erdemir) Devrim Parscan (Orhan Karadeniz) Tarık Şerbetçioğlu (Selim) Osman Wöber (Deve Tuncay Kantarcı) Vildan Atasever (Nazlı Bekiroğlu) Yüksel Arıcı (Pala) Cenk Ertan (Faruk) Levent Güner (Bedir) Ali İpin (Kirve) Engin Yüksel (Nakliyeci Sefer) Kurtuluş Şakirağaoğlu (Duran Emmi Şatıroğlu) Hidayet Erdinç (Şevko - Şevki Gökdeniz) Erdem Ergüney (Deli Hikmet) Emin Olcay (Ömer Candan) İnci Pars (Nazife Candan) Serpil Tamur (Nazife Candan) Müge Ulusoy (Meral Yılmaz/Asiye Yılmaz) Güven Hokna (Nergiz Karahanlı) Hakkı Ergök (Savcı) Kerem Fırtına (Eren Eylül) Zekai Müftüoğlu (Akrep Bekir) Attila Şendil (Mavi Turgut Kuyucu) Sertan Karaağaç (Pusat Çakır) Fatoş Ayaydın (Selvi Çakır) Abidin Yerebakan (Abidin Seferoğlu) Nedim Doğan (Şehmuz) Mehmet Emin Yanık (Alexander Ivanov) Sefa Zengin ( Erdal Kömürcü) Özcan Varaylı (Cerrahpaşalı Halit) Altan Akışık (Doğu Bey Eşrefoğlu) Hayat Olcay (Ayşe Eylül) Ulgar Manzakoğlu ( İbrahim Ahıskalı) Yaşar Karakulak (Yahya Reis) Tatsyana Tsvikeviç (Nina) Tayfun Sav (Mithat) Nevzat Yakışırboy (Nevzat) Cengiz Daner (Esat Yörük) Orhan Edip Ertürk (Tilki Andrei) Mehmet Polat (Cerrahpaşalı Meto) Sharon Stone (Lisa) Andy Garcia (Amon) Sinem Bayer (Esther Hirch) Raci Şaşmaz (Ali Candan) Latif Akgedik (Demir Görkemli) Ali Yaylı (Faris Sarıyayla) Engin Özsayın (Fethi Gümüş) Güray Kip (Kürt Bedo - Bedir Koçanlı) Çelik Bilge (Sadri Canbazoğlu) Erdal Cindoruk (Üstün Kısa) Seval Gökçe (Sabahat) Yasemin Öztürk (Sarah Vanunu) Erdoğan Uslu (Mithat Kadıoğlu) Erdoğan Poyraz (Erdoğan) Cengiz Şahin (Ferman) Server Mutlu (Kirkor Terzioğlu) Sinan Albayrak (Sadık) Mustafa Başbuğ (Yavuz) Erdoğan Ersever (Ufuk) Ipek Tenolcay (Nesrin)

4 Ocak 2013 Cuma

Online Kameralı Sohbetin Adresi CanliAlem.Com

Online Kameralı Sohbetin Adresi CanliAlem.Com Günlük yaşantımızın oldukça yoğun ve stresli geçtiği şu sıcak yaz günlerinden yavaş, yavaş kurtulur gibiyiz. Sizlerde gününüzün yoğunluğundan kurtulmak bir şeyler ile ilgilenmek isterseniz kameralı chat yapmak isterseniz ya da canlı sohbet etmek isterseniz http://canlialem.com/ adresinde yer alan görüntülü sohbet odaları dahilinde rahat bir şekilde yeni arkadaşlıklar edinebilir ve rahatça yeni edineceğiniz arkadaşlarınız ile sohbet edinebilirsiniz. Canlı alem web sitesi dahilinde sizlere sunulan en güzel özelliklerden bir tanesi şudur ki karşı cinsi rahat bir şekilde tanımak için her iki taraf da web sitemize üye olmaktadır. Üye olduktan sonra kendi profil bilgilerini oluşturan insanlar daha rahat bir şekilde görüşmek için karşı cinsi tanımak için bir birlerine daha rahat bir şekilde ilgi duyabileceği şekilde aradığı özellikleri belirtmektedir. Bunun akabinde ise canlı sohbet etme imkanı sizlerin elinde olacaktır. Sizler de dilerseniz görüntülü sohbet odaları dahilinde bu imkanlardan rahat bir şekilde yararlanabilirsiniz.
Peki dikkat etmemiz gereken bir şeyler var mı?
Öncelikli olarak şunu vurgulamalıyız ki web sitemiz site içerisinde meydana gelebilecek olan olaylardan sorumlu tutulmamaktadır. İnsanların bir araya gelerek canlı sohbet etmelerine aracılık etmekte olan sitemiz sizler için kameralı chat imkanı sunuyor olmasının yanı sıra sizlere rahat bir şekilde görüşme imkanı sağlamaktadır.
Sizler kendi güvenliğinizi sağlamak için yeni tanışacağınız kişilere kişisel bilgilerinizi paylaşmayarak ya da yeni tanıştığınız insanlara doğrudan tam güven sağlamayarak bunun üstesinden gelebilirsiniz. Yaşayacağınız her şey için bir süre zarfına ihtiyaç duymanız gerektiğini unutmamanızda fayda olacaktır.
Canlı alem sizlere rahat bir şekilde canlı sohbet imkanı sunuyor olmasına rağmen siz karşı taraf ile rahatça konuşamıyorsanız bu alanda kendinizi psikolojik anlamda rahatlatmaya ihtiyaç duyacaksınız. Web sitemiz dahilinde insanlar kameralı chat yapmak ya da canlı canlı sohbet etmek için sizleri bekliyor..!

3 Ocak 2013 Perşembe

İç Giyim

İç giyim sizin içinde çok önemli ise öncelikle kişiliğinizin yansıması olan birçok ürünü deneyerek sizin vücudunuza en iyi görünen modelleri tercih edebilirsiniz. Tercihlerinizde renklerin seçimi de oldukça büyülü ve etkileyicidir. Renk seçimi konusunda özellikle ten renginize en güzel duracak olan renkleri tercih etmelisiniz. İç giyim kategorileri büyük beden giyim, fantezi giyim klasik veya modern giyim, günlük iç giyim, seksi iç giyim gibi birçok kırılımı olan ve kategoriye sahip ürünler topluluğudur. Sizde zamana göre veya kişiliğinize göre tüm seçimlerinizi yaparak kendinizi en iyi şekilde gösteren iç giyimlerden yararlanabilirsiniz. İç giyim sektörleri de aynı zamanda trend olan tüm ürünlerini en iyi şekilde sergilemekte ve reklamını yapmaktadırlar. Sutyen ve külot seçimleri özellikle günlük iç giyimde pamuklu ve anti alerjik olanları tercih edilerek sağlık ve hijyen yönünden de önemli olduğu gibi seçimlerin buna göre yapılması gerekir. Sutyen modellerinde ise göğüs bölgeli olan düz kesimli veya süngersiz balenli şeklinde birçok ürünün bulunduğu bir kategoridir. Seksi iç giyim ve fantezi iç giyimde ise birçok taş ve pullar kullanılabilmektedir. Daha etkileyici bir görüntü ve estetik açıdan daha çok göze hoş gelecek yırtmaçlar kullanılarak da iç giyim seçimi yapılabilmektedir. İç giyim her kadının tarzını belirleyecek bir unsurdur. İç giyim konusunda renklere önem veren pembe mor kırmızı lila fuşya gibi albenisi olan renklerin kullanımı da oldukça fazladır. Bir çok iç giyimde ayrıca transparan ürünlerde tercih edilmektedir. Transparan ürünlerin özellikle gece iç şıklığında önemli bir yeri olup kişiyi en iyi şekilde yansıtacak ve vücuduna tam oturacak modellerin tercih ediliyor olması bu bağlamda önemlidir. İç çamaşırları birçok iç giyim mağazasında veya birçok internet sitesinde kolaylıkla bulabileceğiniz şekilde e-ticaret sitelerinde de görsel olarak incelemenizi sağlamaktadır. İç giyim mağazası pembe bulutlar ilgili iç çamaşırları konusunda size yardımcı olacaktır.

Dr Murad Ürünleri

İsim ile özleşen markalar gördüğümüzde ilk düşüncemiz; kişinin kim olduğudur. Daha önce ne yaptığını merak ederiz ya da neden ünlü olduğunu…Kişisel kimliklerin ön planda olduğu markalar kullanıcılarda ‘kişinin garantisi’ altında sunulan imaj görüntüsü verilmektedir. Peki, Dr. Murad kimdir? Dr. Murad eczacılık okuduktan sonra kariyerinde dermatoloji okulunu da ekleyerek, hızlı adımlar ile yol alacağını belli etmekte idi. Hillary Clinton, Uma Thurman, Sarah Jessica Parker gibi Hollywood starlarının da arasında bulunduğu birçok hastayı tedavi eden dermatolog Dr. Murad, London Times tarafından 'Dünyanın En İyi Dermatoloğu' seçilmiştir. Deneyimlerini ve araştırmalarını formülasyonların da birleştirdiği ürünleri ile kendi markasını yaratarak dermokozmetik dünyasına hızlı bir giriş yapmıştır. Dr. Murad’ın ürünleri dışında ayrıca selilüt ve cilt bakımı üzerine iki adette kitabı bulunmaktadır. Kırışıklık ve anti-aging, güneş koruma, akne ve yağlanma, hormonal yaşlanma, kuru ve hassa ciltler, normal ve karma ciltler, kızarıklık ve hassasiyet, donuk ve mat ciltler, vücut bakımı ve selilüt başlıkları altında sınıflandırılan Dr. Murad markalı ürün grupları kullanıcıları ile buluşmaktadır. D. Murad kadınların güzellik adına ilk yapmaları gerekenin aksatılmaya bir cilt bakımı olduğunu belirttiği kitaplarında, ‘olmaza olmaz’ olarak nitelendirdiği 3 adım vardır; cilt bakım ürünlerini gece ve gündüz aksatmadan kullanmak, gerekli ise gıda takviyesi almak ve hayattan zevk alabilmektir. 2004 yılında Vogue(UK) tarafından verilen, Murad® Vitamin C Infusion Facial Treatment-C Vitaminli Haftalık Bakım Kürü ‘en iyi tedavi’ ödülünü almıştır. Dr. Murad kadar dr murad ürünlerinin de birçok kurum ve kuruluş tarafından ödüle layık bulunduğunu görmekteyiz. Bayanlar arasında yapılan oylamalar ile verilen ödüller, müşteri memnuniyetini de göstermektedir. Associate Clinical Professor of Medicine, Dermatology-Tıp ve Dermatoloji Departmanı Klinik Profesörü olan Dr. Murad akademik kariyerine devam etmektedir. Yeni nesil öğrencilerine de bilgi ve tecrübelerini aktaran DR. Murad, basın ve medyada ‘dermatolog’ sıfatı ile de oldukça gündemdedir. Markanın oluşumundaki süreçte yatan kişisel başarı öyküsü yadsınamaz. Lauds&Laurels UCI Mezunlar Derneği tarafından verilen ‘Seçkin Mezunlar Bilim Ödülü’de bu bağlamda dr murad ürünleri ‘nin güvenirliliğini arttırmaktadır.